Spor
  • 12.8.2018 00:37

Volkan Demirel: 'Benfica maçı çevrilemeyecek bir skor değil'

Fenerbahçe'nin Kaptanı Volkan Demirel Benfica maçı için, "Çevrilemeyecek bir skor değil" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe’nin 2-1’lik Bursaspor galibiyeti sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Volkan Demirel uzun süre aradan sonra sezona galibiyetle başladıklarını ifade ederek, “Lefter Küçükandonyadis sezonun galibiyetle başlamamız güzel oldu. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bireysel ve takım olarak iyi değildik ama ilk hafta da kazanmak önemliydi. İlerleyen haftalarda performansımız takım olarak yükselecektir. Daha iyi bir futbola bu taraftarı mutlu etmeye çalışacağız. İlerleyen haftalarda bu taraftarımız desteği ile daha iyi çalışarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

“Çevrilemeyecek bir skor değil” 
Benfica maçı için çevrilemeyecek bir skor olmadığını söyleyen Volkan Demirel, “Sahaya çıkıp tutu geçmek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. İlk maçları Benfica'yı çok iyi analiz etmiştik. İlk maç çok iyi oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarıda yorgunluk ve onların baskısıyla birlikte golü yedik. Burada maç farklı olacaktır. Taraftarımızla beraber turu geçmek için çabalayacağız” şeklinde konuştu.

“VAR sistemi doğru kararın çıkması için güzel uygulama” 
VAR sistemi doğru kararın çıkması için güzel bir uygulama olduğunu belirten Demirel, “Bugün 1 tane penaltı verildi ama VAR sistemi incelendikten sonra ofsayt kararı verildi. Bu da futbolcular adına mutluluk verici. Yoksa bakıldığında burada iki takımda beraberlikle ayrılabilirdi. Güzel bir maç oldu hem Bursaspor adına hem de bizim adımıza bütün takımlara başarılar diliyorum. İnşallah bizim istediğimiz gibi bir sezon olur” dedi.

“Sıkıntı, stres ve baskı hatalara neden oluyor” 
Sıkıntı, stres baskı hatalara neden olduğunu söyleten Demirel, “Allah'tan herhangi bir sıkıntı olmadı. Gerçek Fenerbahçe taraftarı budur. Onlar olduğu zaman biz daha kuvvetliyiz. umarım bütün sezon boyunca böyle desteklerle. Onların yokluğu ise bizi eksiklik hissettirir. Hem beraber bu sezonu güzelde bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.  Ozan Buğra Koşar

Giuliano: “Bu galibiyet bizim için önemliydi”
12.08.2018 01:05:18 İstanbul / Spor / 20180812AW466433
IHAAW005951-SPO/12-08-2018


Giuliano: “Bu galibiyet bizim için önemliydi”

Fenerbahçe evinde Bursaspor’u 2-1 mağlup etti. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Giuliano taraftarı tebrik ederek, “Bugün stadyum doluydu bizi çok iyi destekledirler farklı bir atmosfer vardı. Maçın zor olacağını biliyorduk. 2 yıldır ilk maçları kazanarak başlamıyorduk. Dolayısıyla bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Hala geliştirmemiz gereken çok şeyler var oyun stilimizle ilgili. 3 puan çok önemliydi salı günü ve ligin geri kalanında bize özgüven vermesi açısından” dedi.

“Yavaş yavaş sisteme ve birbirimize alışacağız”

Saha içerisinde çok fazla hareket anlamında özgürlüğü olmadığını belirten Giuliano, “Hem liberolara yardım ediyorum hem de takımın 3. bölgeye ulaşmasında yardımcı oluyorum. Yavaş yavaş sisteme ve birbirimize alışacağız. Eminim ki hem şahsi hem takım olarak iyi bir sezon geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

“Taraftarı stada davet ediyorum”

Taraftarı Salı günü stada davet eden Giuliano, “Doldursunlar bağırsınlar ve bizi desteklesinler. Zor olacak ama dönmeyecek bir skor değil. Biz sahada her şeyimizi verip tabiri caizse kanımızı akıtacağız.Taraftarımızın desteği burada çok önemli” dedi.

Son olarak VAR sistemi hakkında konuşan Giuliano, ”VAR önemli bir sistem hataları minimuma indirmek adına Ama oyunu çok durdurduğunda biraz sıkıcılaşabiliyor” şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 12.8.2018 04:05

İLGİLİ HABERLER