Spor
  • 19.1.2014 01:05

Volkan Demirel'den şike açıklaması

Fenerbahçe, Antalya’daki devre arası hazırlıkları kapsamında oynadığı hazırlık maçında Azerbaycan takımı Neftçi Bakü ile golsüz berabere kaldı. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Fenerbahçe’nin milli kalecisi Volkan Demirel, şike olayları konusunda Fenerbahçelilik duruşunu her yerde göstereceklerini söyledi.

"ANTALYA KAMPI ÇOK YORUCU GEÇTİ"
Basın toplantısında ilk olarak Antalya’da oynadıkları son maç ve devre arası kampı hakkında konuşan sarı-lacivertlilerin deneyimli kalecisi Volkan Demirel, “Maçtan ziyade kamptan bahsetmek istiyorum. Devre arası hazırlıkları adına zorlu bir tempoda iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Zaten sezon başı ve devre arası kampları çalışma anlamında hem zor hem de yoğun tempoda geçiyor. Bu sene de ilk yarıdaki maçlarımıza baktığımızda 90 dakikaya yaydığımız ve 90 dakika da tempomuzdan ötürü son dakikalarda kazandığımız maçlar var. Bu tempomuzu devam ettirmek adına hem de daha iyi bir kondisyon ve kazanmak adına yoğun bir süreç geçti. Tabi ki 3 tane maç yaptık. Birisini kaybettik, birinde berabere kaldık, birini de kazandık ama bu maçlar bizim seviyemizi gösterecek maçlar değil. Hem takım arkadaşlarım hem de bende dahil hepimiz iyi çalıştığımızdan dolayı yorgunuz. Ve kampın son gününü de böyle bir maçla bitirerek İstanbul’a dönüyoruz” dedi.


"SADECE HASTANE DEĞİL YOLLARI VE ÜST GEÇİTLERİ DE KAPATACAĞIM"Kendisi hakkında eşi Zeynep Demirel’in doğumu için hastane kapatacağına dair basında çıkan haberler hakkında da konuşan Volkan Demirel, olaya esprili bir şekilde cevap vererek sadece hastane değil yolları ve üst geçitleri de kapatacağını ifade etti. Demirel, “Aslında ben biraz dalga geçmek istiyorum bu konuyla. Be hastaneyi değil yolları ve üst geçitleri de kapattım. Böyle saçma sapan haber olmaz. Böyle bir talep ve düşüncemiz yok. Abdullah Malkoç diye bir arkadaşımızın haberidir. Kendi kafasından yazmıştır. Bende gülüp geçiyorum ama onun yazmasından ötürü inanan insanlarda var. Onlara da ayrıca bir gülüyorum. Söyleyecek bir şey yok” diye cevapladı.

"AZERBAYCAN FUTBOLU YÜKSELİŞTE"
Azerbaycan futbolunun yükselişe geçtiğini de dile getiren milli kaleci Volkan Demirel, “Azerbaycan futbolu git gide yükseliyor. Hem milli maçlardaki mücadeleleri hem de bugünkü mücadeleleri gerçekten hem kondisyon hem de güç anlamında gayet güzeldi. Hem Azerbaycan milli takımı hem de Azeri takımları çok güzel yerlere gelirler” şeklinde konuştu.

"FENERBAHÇELİLİK DURUŞUNU HER YERDE GÖSTERECEĞİZ"
Fenerbahçe hakkında verilen şike cezaları ile ilgili gelen bir soruya ise Volkan Demirel, şu şekilde cevap verdi:
“Biz bu durumlara alışığız takım olarak, camia olarak. Daha önce nasıl durduysak, Fenerbahçeliliğimizi gösterdiysek bundan sonraki ve bundan önceki hayatta her zaman Fenerbahçe armasını, Fenerbahçe büyüklüğünü her yerde göstereceğiz. Durumlar şartlar ne olursa olsun. Biz bunlara alıştık. Bunlarda gelip geçecektir. Biz yolumuza bakacağız. Saha içinde ve dışında takımımızın duruşunu göstermemiz gerekiyor. Biz aramızda konuşuyoruz bu durumları. Bu sorunlar en çok futbolcuları ilgilendiren sorunlar. Futbolcu arkadaşlarımızın motive olması anlamında toplantılarımız oluyor. Hepsi çok karakterli oyuncular. Fenerbahçeliliğe yakışacak şekilde hareket ediyorlar.”
Bu maçla birlikte Antalya'daki devre arası kamp çalışmalarını tamamlayan Fenerbahçe, bu gece İstanbul'a dönecek.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:23

İLGİLİ HABERLER