Bilim
  • 4.8.2022 10:49

Volkswagen 2022 Periyodik Bakım ve Onarım Fiyatları

Volkswagen aracınızı satın aldıktan sonra Volkswagen Satış Sonrası Hizmetler ile periyodik bakımlarını alanında uzman uluslararası eğitimli teknisyenler tarafından güvenle yaptırabilirsiniz. Aracınızla tam uyum gösteren Volkswagen Orijinal Parçalar kullanılarak yapılan bakım ve onarım işlemleri sayesinde aracınız ilk günkü performansını ve 2. el değerini koruyabilirsiniz. Üstelik Volkswagen yetkili servisleri tarafından yapılan periyodik bakım ve onarım işlemleri, garanti kapsamında yer alıyor.

Volkswagen 2022 Periyodik Bakım ve Onarım Fiyatları

Volkswagen aracınızın periyodik bakımlarını her 15.000 kilometrede ya da yılda bir, her 30.000 kilometrede ya da iki yılda bir, her 60.000 kilometrede bir ve her 120.000 kilometrede bir yaptırmanız gerekiyor.  Volkswagen araçların periyodik bakımlarında motor yağı, yağ filtresi, fren hidroliği,  hava filtresi, toz ve polen filtresi, karter tapası gibi parçalar ve sarf malzemeler kontrol ediliyor. Aracınızın yedek parçalarının değişimi gerektiğinde ya da aracınıza yeni özellikler eklemek istediğinizde %100 Volkswagen Orijinal Parçalar kullanılıyor.

Volkswagen periyodik bakım fiyatları; aracınızın modeline, donanım seviyesine ve motor hacmine göre değişiklik gösteriyor. Volkswagen yetkili servislerinde aracınızın periyodik bakımlarını %30’a varan ZUBİZU servis kampanyası avantajıyla yaptırabilirsiniz. ZUBİZU kampanyasına dâhil olan araçlar arasında CHY motora sahip Polo, CZC motora sahip Golf, CBZ motora sahip Jetta, DPC motora sahip Passat ve T-Roc, CZC motora sahip Tiguan, CYV motora sahip Beetle ve CZD motora sahip Scirocco yer alıyor. KDV ve işçiliğin dâhil olduğu Volkswagen periyodik bakım ve onarım fiyatları hakkında daha ayrıntılı bilgi için en yakın yetkili servise ulaşabilir ya da online servis randevusu alarak ZUBİZU servis kampanyasından yararlanabilirsiniz.

Kampanya dahilindeki Volkswagen araçların indirimli periyodik bakım başlangıç fiyatları şu şekilde;

Polo periyodik bakım                       ₺1.675'den,

Golf periyodik bakım                        ₺1.865'den,

Jetta periyodik bakım                       ₺1.780'den,

Beetle periyodik bakım                    ₺2.049'dan

Scirocco periyodik bakım                ₺1.780'den

Tiguan periyodik bakım                   ₺1.882'den    

Passat periyodik bakım                   ₺1.780'den

Arteon periyodik bakım                   ₺2.003'den başlayan fiyatlarla Volkswagen yetkili servislerinde gerçekleştiriliyor.

ZUBİZU kampanyası ile %30’a varan servis indirimlerinden faydalanabilmek için Volkswagenim mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kampanyadan yararlanabilmek için Volkswagen binek aracınızın iki yaş üzeri olması gerekiyor. 1 Nisan 2022 - 31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olan ZUBİZU servis indirimleri kampanyası şunları kapsıyor;

3 ve 4 yaş Volkswagen binek araç modellerinin periyodik bakımları (kaporta, boya, mekanik ve elektrik) için kullanılan parça ve işçilik hizmetlerinde %15 ve kampanya kapsamında belirtilen lastik markalarında geçerli %16 indirim (Motor yağlarında indirim söz konusu değildir.)

4 yaş üstü Volkswagen binek araç modellerinin periyodik bakımları (kaporta, boya, mekanik ve elektrik) için kullanılan parça ve işçilik hizmetlerinde %25 ve motor yağları ile kampanya kapsamında belirtilen lastik markalarında geçerli %16 indirim

7 yaş üstü Volkswagen binek araç modellerinin periyodik bakımları (kaporta, boya, mekanik ve elektrik) için kullanılan parça ve işçilik hizmetlerinde %30 ve motor yağları ile kampanya kapsamında belirtilen lastik markalarında geçerli %16 indirim

Kampanya kapsamında %16 indirim sunulan lastik markaları arasında Michelin, Pirelli ve Continental yer alıyor. Bunlara ek olarak Volkswagen binek aracınızın bakımını Volkswagen yetkili servislerinde yaptırdığınızda 1 yıllık Mobilite Hizmet Paketi hediye!  Aracınızın periyodik bakımını yetkili serviste yaptırdığınız andan itibaren başlayan Mobilite Hizmet Paketi, çekici ve ücretsiz acil servis hizmetlerini kapsıyor.

Siz de Volkswagen aracınızın periyodik bakımlarını Volkswagen yetkili servislerinde yaptırarak hem aracınızın ilk günkü performansı ve kalitesini korumasını sağlayabilir hem de ZUBİZU kampanyası ile %30’a varan servis indirimlerinden faydalanabilirsiniz.

Güncellenme Tarihi : 4.8.2022 10:50

İLGİLİ HABERLER