Spor
  • 15.5.2013 22:04

Vural o soruyu yanıtladı

Vural, antrenman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligden düşen takımları çalıştırdığı dönemde de her maçı ciddiye aldığını, kümede kalma garantisini almalarına rağmen Sivasspor karşısında da her zamanki ciddiyet ve mücadeleci ruhu sahaya yansıtacaklarını söyledi.

Ligi 45 puanla bitirmeleri halinde gelecek sezon takımın hedefinin bu puanın üstü olacağına dikkati çeken Vural, "İnşallah Sivasspor gibi çok önemli bir rakipten alacağımız üç puan bizim hedef büyütmek ve gelecekteki hedeflerimizi belirlemek anlamında çok önemli olacak" dedi.

-Vural'ın yetki istediği iddiası-

Yılmaz Vural, idari, iç ve dış transferde yetkili olursa takımın başında kalacağı yönünde haberlerin basında yer aldığının hatırlatılması üzerine, bunların dedikodu olduğunu belirtti.

Sanica Boru Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk ise hiç kimseye tek yetki vermediğini, veren kulübün olduğunu da duymadığını vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Verilen de varsa yanlış bana göre. Ben bu kulübün başkanı olarak tek yetkili değilsem, bir yönetim kurulum varsa, en küçük bir şeyde yönetim kurulunun fikrini alıyorsam, hocamın da yetkileri bir yere kadardır. Bu yetki çerçevesinde, sorumlulukları çerçevesinde teknik hocalar çalışır, geri kalan yönetimin işidir. Biz de bu konuyla ilgili zaten bu akşam bir toplantı yapacağız. Bu aksam yapacağımız toplantıda tabi ki hocamıza basın açıklamasını soracağız. Yani hocamız kendinin beyan ettiği gibi tek yetki isterse, ben tek yetki kimseye vermem yani bu hocamıza münhasır bir şey değil. Hocamızı çok seviyorum, çalışmak da istiyorum ama bu hangi hoca olursa olsun, ben tek yetki vermem."

Konuşmaların ardından, bordo-beyazlı ekip, Sivasspor maçı hazırlıklarına teknik ve taktik ağırlıklı idmanla devam etti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:18

İLGİLİ HABERLER