Spor
  • 24.7.2012 02:35

Wesley F.Bahçe'nin gözünü korkuttu

Geçtiğimiz sezon 27 gol atarak zirveye çıkan Wesley, bu yıla da iki golle başladı.

Sarı lacivertlilerin rakibi Vaslui’nin forveti Wesley tam bir gol makinesi. Yeni sezondaki ilk maçında da 2 gol atarak formundan bir şey kaybetmediğini kanıtladı.

ŞAMPİYONLAR Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Fenerbahçe ile eşleşen Romanya’nın Vaslui takımı, ilk lig maçını bu hafta oynadı. Yeşil sarılı ekip deplasmanda Rapid Bükreş’le 2-2 berabere kaldı. Bu karşılaşmada Vaslui’nin iki golü de takımın yıldızı Wesley’den geldi.

Geçtiğimiz sezon forma giydiği 44 maçta 37 gol atan Brezilyalı forvet, yeni sezona da bıraktığı yerden devam ederek başladı. 31 yaşındaki sambacı, Türkiye’de fazla tanınmasa da “Romanya Ligi’nin Alex’i” kimliğinde. Geçen sezon ligde attığı 27 gol ile kral olan, aynı zamanda 4 Avrupa Ligi maçında 3 gol kaydeden (2’si Lazio’ya) Wesley çok dikkat edilmesi gereken bir oyuncu.

Forvet ve forvet arkası olarak görev yapan, sol ayağını iyi kullanan ve fırsatçılığı dışında uzaktan şutlarla da etkili olan Brezilyalı, 2009’da geldiği Vaslui’de 3 yıl içinde 77 atarak, kulüp tarihine geçmeyi başardı. Fenerbahçe için en güzel haber ise, yıldız futbolcunun Kadıköy’deki ilk maçta oynamayacak olması. Buna karşılık cezasını tamamlayarak rövanşa yetişecek olan Wesley, sarı lacivertlilerin Romanya’da en çok dikkat etmesi gereken isim olacak.
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:31

İLGİLİ HABERLER