Yaşam
  • 28.3.2022 09:52

Will Smith'ten Chris Rock'a 'Oscar tokadı': Karımın adını ağzına alma!

Will Smith'ten sunucu Chris Rock'a 'Oscar tokadı': Karımın adını ağzına alma!

94'üncü Oscar Ödülleri töreninde şoke eden anlar yaşandı. Herkesin gerçek mi yoksa şovun bir parçası mı olduğunu anlayamadığı o anlarda Will Smith, törenin sunucularından Chris Rock'a tokat attı.

Will Smithten sunucu Chris Rocka Oscar tokadı: Karımın adını ağzına alma

'KARIMIN ADINI AĞZINA ALMA'
Chris Rock şakasında "Dua ediyorum Will Smith kazansın diye" dedi gülerek. Sonra da Smith'in yanında oturan karısına "Jada seni çok seviyorum. G.I Jane 2 sabırsızlıkla bekliyorum" diye seslendi. Bu sözlerin ardından Jada Pinkett Smith'in yüzündeki hoşnutsuzluk dikkat çekti.

Will Smithten sunucu Chris Rocka Oscar tokadı: Karımın adını ağzına alma

TV TARİHİ İÇİN MUAZZAM BİR GECEYDİ
Rock sahnede gülmeye devam ederken Will Smith yerinden kalkıp sahneye çıktı ve Chris Rock'a bir tokat attı. Rock ise ilk şoku atlattıktan sonra "Will Smith beni dövdü" dedi. Yerine dönüp oturan Smith küfür de ederek "Karımın adını ağzına alma" dedi. Rock ise "Dostum G.I. Jane şakasıydı" dedi. Smith bunun üzerine daha yüksek sesle "Karımın adını ağzına alma" diye bağırdı. Chris Rock bu tepki üzerine "Tamam" dedi ve sonra da şunları ekledi: "Bu televizyon tarihi için muazzam bir geceydi."

Will Smithten sunucu Chris Rocka Oscar tokadı: Karımın adını ağzına alma

TWITTER'DA 'ŞOV DEĞİL, GERÇEKTİ' MESAJI
İlk anda kimse neler olduğunu anlayamadı. Herkes bunun gösterinin bir parçası olup olmadığını merak ederken kamera o iki oyuncudan uzaklaşıp seyircilere döndü. Fakat sonra salonda bulunan Vanity Fair yöneticisi Ramin Setoodeh'in Twitter mesajıyla bu olayın gerçek olduğu ortaya çıktı. Setoodeh mesajında "Bunun olması planlanmamıştı. Bu gerçek" diye yazdı.

AĞLAYARAK AKADEMİ'DEN ÖZÜR DİLEDİ, AMA ROCK'IN ADINI BİLE ANMADI
Bu olayın ardından King Richard filmiyle kazandığı en iyi erkek oyuncu Oscar'ını almak için sahneye çıkan Will Smith, teşekkür konuşmasında bu olaya da değindi. Konuşmasının bir bölümünde gözyaşlarını tutamayan Smith, ödülü veren Akademi'den de özür diledi. Smith "Akademi'den özür dilemek istiyorum, aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Bu güzel bir an" dedi. Smith'in tokat attığı Chris Rock'tan özür dilememesi dikkat çekti.

G.I Jane, ABD'de kadın askerlere verilen isim. Bu isim en çok da Demi Moore'u ve onun oynadığı aynı adlı filmi akıllara getiriyor. Ülkemizde Jane'in Zaferi adıyla gösterilen filmde Moode ABD Deniz Kuvvetleri'ne çok gizli operasyonlarda kullanılmak üzere alınan bir askeri canlandırıyor. Moore, 1998 tarihli bu film için saçlarını kazıtmıştı.

'SORU SORMAMANIZ İÇİN...'
"Şimdi bu noktada sadece gülebiliyorum" diyen Jada Pinkett Smith "Hepsi bir gün aniden oldu" diye her şeyin başlangıcını anlattı. Videoda takipçilerine "Alopesi ile mücadele ettiğimi hepiniz biliyorsunuz" diyen Jada Pinkett Smith, kafasındaki bir izi göstererek sözlerini şöyle sürdürdü: " İşte böyle ortaya çıktı. Ve benim için bunu saklamak biraz daha zor bir hale gelecek. O yüzden soru sormamanız için bu videoyu paylaşmaya karar verdim."

Güncellenme Tarihi : 28.3.2022 21:55

İLGİLİ HABERLER