Yaşam
  • 26.9.2013 23:14

Wilma Elles sevgilisi ile el ele...

Muğla’nın Bodrum İlçesinde 3.sü bu yıl düzenlenen Bodrum Türk Filmleri Festivali Haftası kapsamında yönetmenliğini Ali Vatansever’in yapmış olduğu El Yazısı filminin gösterimi gerçekleşti. Film gösterimi öncesinde filmin yönetmeni ile birlikte, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden Caroline karakteriyle tanınan Wilma Elles ile sinema ve tiyatro sanatçısı Salih Kalyon düzenlenen söyleşide sinemaseverlerle bir araya geldi. Söyleşi için Wilma Elles’e Cinemarina Bodrum’a gelişinde ünlü iş adamı sevgilisi Kerem Göğüş de eşlik etti.

Tüm dünyada merakla beklenen Emmy ödülleri sahiplerini buldu. Dünyaca ünlü isimlerin katıldığı törende özellikle Türklerin gözleri Emmy'e davet edilen ünlü çift Wilma Elles ile Kerem Göğüş'ü aradı. Çiftin, ilk kez birlikte oynayacakları reklam filminin hazırlıkları ve tanıtım lansmanı nedeniyle Emmy davetini geri çevirdikleri ortaya çıktı.
Magazin dünyasını şaşırtan bu iptal kararının nedeni ise Kerem Göğüş’ün 100 otellik inşaat projesinin reklam filmi olduğu ortaya çıktı.

Wilma Elles'in katılmayı çok istemesine rağmen Kerem Göğüş reklam ve lansman döneminde holdingden ayrılmama ısrarı yüzünden gözde çifte Emmy davetini geri çevirme kararı aldırttı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:41

İLGİLİ HABERLER