Spor
  • 30.6.2018 11:53

Wilshere Fenerbahçe için karısını ikna etti

Fenerbahçe ile anlaşan Wilshere, kararsız olan eşi Adriani’yi de ikna etti. İstanbul’a gelip tesisleri ve kalacağı yeri gördükten sonra İngiltere’ye dönen yıldız oyuncu, pazartesi günü imza için kesin dönüş yapacak.

AKŞAM

Fenerbahçe sonunda muradına erdi. İngiliz basını, Arsenal’le sözleşme yenilemeyen solak orta saha Wilshere’in artık Fenerbahçeli olduğunu belirtti. Jack Wilshere, Cocu’nun imza töreninin yapıldığı gün İstanbul’a gelip tesisleri ve kalacağı yeri görüp ardından İngiltere’ye geri dönmüştü ancak bu transferde eşi Adriani çekimser yaklaşmıştı. İstanbul’un ve tesislerin ihtişamından etkilenen İngiliz oyuncu, kariyerine Fenerbahçe’de devam etmek istediğini belirterek eşi Adriani’yi de sonunda ikna etmeyi başardı.

COMOLLİ FAKTÖRÜ ETKİLİ OLDU

Fenerbahçe’nin Sportif Direktörü Damien Comolli, Jack Wilshere’in, Fenerbahçe’ye kazandırılmasında yoğun mesai harcadı. Arsenal’le çalıştığı dönemden tanıdığı oyuncuya, Fenerbahçe’nin geleceği için hazırlanan büyük projeleri anlattı, Wilshere’in burada kilit bir rol oynayacağını da özellikle vurguladı ancak transferdeki tek sorun eşi Adriani’nin kararsız kalmasıydı. Adriani de ikna olduktan sonra müjdeli haber Comolli’ye ulaştı. Wilshere’in 2 Temmuz Pazartesi günü İstanbul’a gelip imza atması bekleniyor.

ARSENAL SÖZLEŞMESİNİ FESHETTİ

Arsenal altyapısından yetişen Jack Wilshere, 10 yıl profesyonel kariyerinde İngiltere Premier Ligi’nin dışına hiç çıkmadı. Jack, 2011-16 yılları arasında teknik direktör Arsene Wenger’in vazgeçilmez oyuncusu olmuştu. Ardından sakatlık ve başka etkenler nedeniyle sırasıyla Bolton ve Bournemouth’a kiralandı. Geçtiğimiz sezon ise Arsenal formasıyla 40 karşılaşmaya çıkıp 2 gol, 7 asistlik performans sergiledi. Dün Arsenal kulübünden yapılan açıklamayla oyuncunun sözleşmesi resmen feshedildi.

 
Güncellenme Tarihi : 30.6.2018 12:11

İLGİLİ HABERLER