Ekonomi
  • 6.4.2020 13:47

Wordpress için SEO, Güvenlik Eklentileri ve İpuçları

Arama motorlarında yer alan web sitelerinin yayın hayatına devam edebilmesi, kusursuz şekilde çalışabilmeli, zaman zaman ortaya çıkan problemlerin anında çözülmesi için sürekli sitelerle ilgilenmesi gereken programcılara gereksinim vardır. Bunlara webmaster adı verilir. Yapılan tasarımları sitelere uyarlamak için kodlar yapan, programlama dilllerine hâkim, bu alanda uzmanlaşmış ve bir meslek olarak icra eden webmasterlar çeşitli forum sayfalarında bir araya geliyorlar. Ülkemizde bu alanda en büyük webmaster forumu R10’dur. R10, 2005 yılında kurulmuş, o günden bu yana 100 binin üzerinde üyeye sahip olmuştur. Bu yönüyle Türkiye’nin en büyük webmaster sitesidir.

R10 sadece üye sayısıyla öne çıkmıyor. Aynı zamanda 1 buçuk milyondan fazla konu açılmış olan forumda 13 milyondan fazla mesaj atılmış. Türkiye’nin en çok ziyaret edilen ilk 100 sitesinden birisi olmuştur. Günlük binlerce yazışmanın olduğu, onlarca alışverişin gerçekleştiği forumda site yönetimi güvenlik konusunda oldukça hassas davranıyor. Davet koduyla foruma yeni üye kaydediliyor. Bu konuda sıkı politikaları var. Bu da onları güvenilir bir forum olarak zirvede tutuyor.

Forumda webe dair her konuda bilgi paylaşımları, yardımlaşma faaliyetleri oluyor. Bunun yanında Wordpress Seo, Güvenlik ve Bakım işleri de belli ücret karşılığında yapılıyor.

Ücretli Wordpress İşleri

Forum, webmasterlar için çok geniş bir kategoride hizmet veriyor. Bunlar arasında özellikle Wordpress yoğun ilgi görüyor ve dopdolu içeriğe sahip. R10 Wordpress alt kategorilerinde; Wordpress Temaları, Wordpress Sorunları & Hataları, Wordpress Eklentileri, Ücretli Wordpress İşleri bulunuyor. R10net Wordpress ücretli işleri arasında kurulum, entegrasyon, SEO, R10 woocommerce kurulum, amp entegrasyonu, tema düzenleme, genel hizmetler ve çok daha fazlası bulunuyor.

R10 Wordpress hizmetleri konusunda uzmanlarla çözüme ihtiyacı olanların buluşmasını da sağlamış oluyor. Web sitenizin sürekliliği, başarısı için her ne gerekiyorsa buradan yardım alabiliyor, ücret karşılığı profesyonel hizmet veren üyelerden destek alabilirsiniz. R10 SEO çözümleriyle sitenizde SEO çalışması yaptırabiliyor, arama motorlarında daha üst sıralara çıkabiliyorsunuz. İş ilanı vererek iyi olduğunuz konularda ihtiyaç sahiplerinin sizinle iletişime geçmesini sağlayabiliyorsunuz.

Web Siteleri İçin Her Konuda Bilgi Paylaşımları

Wordpress forumları arasında en güvenli ve en başarılarından birisi olan R10 sadece Wordpress kategorisine sahip değil. Arama motorları, sosyal medya, mobil dünya, alışveriş, kripto coin dünyası, domain, programlar, genel programlamalar, grafik tasarımlar, Hi Tech teknolojileri gibi daha pek çok kategoriye sahip. Forum, webmastera ve yeni nesil teknolojiye ihtiyaç duyan herkese açık bulunuyor.

 

Güncellenme Tarihi : 6.4.2020 13:49

İLGİLİ HABERLER