Spor
  • 29.9.2010 09:52

YA BEN, YA CİM BOM!..

Elano'nun evliliğini kurtarmak için Brezilya'ya gittiği ancak eşini bir türlü ikna edemediği ortaya çıktı...
Bu iddia ortalığı sarsacak... Yönetimden izin alarak ülkesine gittiği söylenen Elano'nun zamansız gidişinin perde arkasında eşi Alexandra'nın bitmek bilmeyen 'gidelim' baskısının yattığı öğrenildi. Geçen sezondan beri Türkiye'den ayrılmak için Elano'yu ikna etmeye çalışan Alexandra'nın Dünya Kupası'nı beklediği ancak kupa sonrası da eşine talip çıkmadığı için bunalıma girdiği öğrenildi.

ALEXANDRA BUNALIMA GİRDİ
Dünya Kupası sonrası adı sık sık Inter, Schalke ve A.Madrid kulüpleri ile anılan Elano bu külüplerin ciddi bir adım atmaması nedeniyle Galatasaray'da kalması kesinleşince iyice bunalıma giren Alexandra'nın Elano'ya, "Artık sabrım iyice taştı. Sana iki seçenek veriyorum. Ya buradan gidelim ya da boşanalım. Çünkü ben artık Türkiye'de kalmak istemiyorum" restini çekti.

YÖNETİCİ İKNA ETMEYE ÇALIŞACAK
Eşinin bu baskısı karşısında iyice köşeyle sıkışan Elano yönetimden izin alarak apar topar Brezilya'ya gitti. Ailevi nedenleri gerekçe göstererek ülkesine giden tecrübeli futbolcunun kendisine kulüp aradığı belirlendi. Sarı-Kırmızılı oyuncunun yönetimi ikna ederek takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu iddia edildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 03:14

İLGİLİ HABERLER