Gündem
  • 30.4.2006 16:10

"YAĞMA YOK, CUMHURBAŞKANINI BİZ SEÇECEĞİZ"

ALİ YILDIZ
DÜZCE - Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, AK Parti Düzce İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada, "Gazetelerde, orada burada bir sürü laflar çıkıyor. Onların bir tek gayesi var; bize reisi cumhuru seçtirmeyecekler. Yağma yok, biz seçeceğiz" dedi.
18 Temmuz Spor Salonu'nda yapılan AK Parti Düzce İl Kongresi'ne Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Necati Çetinkaya, AK Parti Düzce Milletvekilleri Yaşar Yakış, Metin Kaşıkoğlu, Fahri Çakır, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.
Bakan Koç, Düzce'nin Türkiye kadar oy verdiğini ve kamuoyu yoklamalarında aynı aşkın devam ettiğini belirterek, "Siz bize Türkiye kadar oy verdiniz. Bizim hükümetimiz de size 10 katı değildir ama 9 katını verdi. Bir katı da benden olsun. Düzce bir başka yer. Kamuoyu yoklamaları aynı aşkın, aynı şevkin Düzce'de devam ettiğini gösteriyor. Faaliyet raporlarında uzun uzun konuştunuz, ne yaptığınızı kısa anlatsanız herkes anlar. Bir insanın 20 dakikadan sonra kafası çalışmazmış, söylenen lafları almazmış. Onun için ne kadar kısa konuşursan o kadar iyi. Ben faaliyet raporu okunurken bir sürü paranın olduğunu gördüm. Bu paraları bankada ne yapacaksınız? Milletiniz için harcayın. Eskilerden ders almak çok önemli, eğer eskilerden ders almazsan tarih tekerrür eder. Kötü manada tarihi tekerrür ettirmeyelim. Bu partinin mali meseleleri kadar dikkatli olan bir parti yok. Bu önemli bir hadise, milletin toleransı birçok meselede çok genişledi. Ama bir konuda hiç toleransı olmadı; o da namussuzluk. Namuslu olmak bize 5 defa farzdır. Karadenizliler'in bir lafı çok hoşuma gider, 'Tükür elime süreyim yüzüme'. Düzceliler elimize iyi tükürdüler, biz de yüzlerimize iyi süreceğiz. Düzce için verdiğim sözler vardı, onları yerine getirmedim. Pazartesi gününden itibaren verdiğim sözleri yerine getirecek, paraları göndereceğim" diye konuştu.
Bakan Koç, güzel çalışmalar yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Gazetelerde, orada burada bir sürü laflar çıkıyor. Onların bir tek gayesi var; bize reisi cumhuru seçtirmeyecekler. Yağma yok seçeceğiz. Biz çalışırken sizlere ve Türkiye'ye layık olmaya çalışıyoruz. Sizlere layık olmanın bir görevi de az konuşup çok iş yapmak. Karadenizliler'den bahsettik. Bizim Aydın'ın bir havası vardır, 'Kısa kes Aydın havası olsun'. Kısa keselim ama uzun uzun ülkemiz için çalışalım" dedi.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:27

İLGİLİ HABERLER