Medya
  • 28.9.2011 01:14

YAHUDİ YAZAR AKİT GAZETESİ'NDE YAZARLIK YAPMAK İSTİYOR!

İvo Molinas, Akit gazetesi'nde yazarlık yapması için tek şartının yazılarına sansür uygulanmaması olacağını bildirdi.Bu şart sağlandığı takdirde Akit Gazetesi'nde seve seve yazarlık yapacağını söyledi.
Sözcü Gazetesini İsraillilerle işbirliği yapmakla suçlayan Akit’e Yahudi yazar mı geliyor? 
Bugüne kadar hiçbir gazeteden yazarlık teklifi almadığını ifade eden Şalom Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İvo Molinas, teklif gelmesi halinde Akit gazetesinde yazacağını ifade etti. Molinas, "Yaz deseler yazarım. Yeter ki istediğimi yazayım. Dürüst ve tarafsız yazarım." dedi.

Şalom Genel Genel Yayın Yönetmeni Molinas, Türkiye-İsrail ilişkilerinden Mavi Marmara saldırısına, Şalom'dan Türk medyasına başta olmak üzere pek çok konuyla ilgili Cihan Medya Haber Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.

Türk basını ile yaklaşık 1,5 yıldır iyi bir diyalog içinde olduklarını belirten Molinas, Radikal ve Zaman gazetesinde yazılarının çıktığını söyledi. Vakit gazetesinden teklif gelmesi halinde gazetede yazmayı kabul edeceğini belirten Molinas, "Yazarım ama benim yazıma sansür yapmayacaklar. Ben diyalogdan yanayım. Yeter ki istediğimi yazayım. Ben gidip de orada İsrail'in avukatlığını yapacak bir yazı kaleme alacak değilim. Dürüst ve tarafsız yazarım ama onu bile çıkarırlar mı emin değilim." dedi.

Şalom Genel Yayın yönetmemi Molinas, röportajında İsrail ile Türkiye arasındaki ilişkilerin gerilmesine sebep olan, 9 kişinin hayatını kaybettiği Mavi Marmara saldırına da değindi. Türkiye'nin İsrail'den özür talebini haklı bulduğunu belirten Molinas, İsrail hükümetine de tepki gösterdi.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:40

İLGİLİ HABERLER