Asayiş
  • 25.10.2005 11:58

YAKALADIKLARI HIRSIZI ELLERİNİ BAĞLAYIP SOYDULAR, EŞEK SUDAN GELİNCEYE KADAR DÖVDÜLER!

       














          İSTANBUL Bahçelievler’de hırsızlık amacıyla bir eve girdiği öne sürülen zanlıyı fark eden mahalle sakinleri yakaladıktan sonra ellerini iple bağladıktan sonra tekme-tokat döverek hastanelik etti.
      Bahçelievler Zafer Mahallesi Anadolu Sokak’taki bir apartmanın 3'üncü katında oturan İbrahim Soylu, evine saat 05.00 sıralarında hırsızlık amacıyla girdiği öne sürülen bir kişiyi gördü. Ev sahibi Soylu’nun uyanmasıyla evdeki hırsız zanlısı paniğe kapılarak balkondan atladı.
      Yere düştükten sonra bir süre sendeleyen genç, sahur için uyanık olan mahalle sakinleri tarafından yakalandı. Mahalle sakinlerinin ellerini iple bağlayarak etkisiz hale getirmeye çalıştığı hırsızlık zanlısı kargaşa sırasında elindeki tornavidayla ev sahibi Soylu’yu yüzünden yaraladı.
      Öfkeli mahalle sakinleri ellerini bağladığı zanlıyı, çağırdıkları polis ekipleri gelinceye kadar tekme- tokat dövdü. Olay yerine gelen polis ekipleri, öldüresiye dövülen kimliği açıklanmayan zanlı ile yüzünden yaraladığı ev sahibi Soylu’yu ekip otomobiliyle tedavi için Bakırköy Devlet Hastanesi’ne götürdü. Hırsızlık zanlısı ve ev sahibi İbrahim Soylu, tedavilerinin ardından, ifadeleri alınmak üzere 75'inci Yıl Polis Merkezi’ne götürüldü.(MİLLİYET)
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:48

İLGİLİ HABERLER