Spor
  • 27.3.2009 17:04

YALMAN: KULÜBÜN BAŞINDA OLSAYDIM LINCOLN'E TEKMEYİ ATARDIM

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü'nün eski başkanlarından Alp Yalman, takımda sorun yaşanmasına neden olan Brezilyalı futbolcu Casio Lincoln'ü sorumsuzlukla suçlarken, sert eleştirilerde bulundu.
Radyospor'da yayınlanan bir programa katılan Alp Yalman, yaptığı açıklamada, Lincoln'le ilgili olarak yönetimin suçlanmaması gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:
''Yönetim, bu oyuncuyu Galatasaray'a oynasın diye getirdi. Onun işi çıkıp sahada en iyisi yapmak. Galatasaray'dan milyonlarca avro para alıyor. Bunun hakkını vermesi gerekiyor. 'Galatasaray yönetimi Lincoln'e şu cezayı vermeli ya da böyle yapmalı' demem doğru olmaz. İşlerine karışmak istemem ama eğer kulübün başında olsaydım, Lincoln'ün poposuna tekmeyi atardım.''
Galatasaray'ın son dönemde talihsiz olaylar yaşadığını da dile getiren Yalman, ''Bazı denemeler oldu ve başarıya ulaşmadı. Buna yönetimsel bir hata olarak bakmamak gerekiyor. Galatasaray hala şampiyonluğun en büyük adayı. Avrupa kupasından elenmesi tamamen talihsizlik'' ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:46

İLGİLİ HABERLER