Gündem
  • 22.8.2018 01:00

Yalova'da eşi görülmemiş olay

Yalova’da yıkanıp ütülendikten sonra sokağa asılan kıyafetler herkesi şaşkına çevirdi. Kim tarafından asıldığı bilinmeyen elbiseler, 'iyi bayramlar' notu ile daha önce örneğine rastlanmamış bir yardımlaşmayı ortaya koydu.

Yalova’nın Bahçelievler Mahallesi Turan Koçal Caddesi’nde bulunan vatandaşlar sabah uyandıklarında gözlerine İnanamadı. Yalova Lisesi'nin demir korkuluklarındaki erkek ve kadın kıyafetleri mahalle sakinlerini ve yoldan geçmekte olan vatandaşları şaşkına çevirdi.

YALOVA'NIN BAHÇELİEVLER MAHALLESİNDE KİMLİĞİ BİLİNMEYEN BİR KİŞİ YIKANMIŞ, ÜTÜLENMİŞ KADIN VE ERKEK ELBİSELERİNİ ASKILARLA YALOVA LİSESİNİN DEMİRLERİNE ASTI. FOTO:DHA

Kim tarafından asıldığı bilinmeyen yıkanıp ütülenen kıyafetlerin üzerindeki ‘İyi bayramlar’ notu ise örneğine ilk kez rastlanan yardımlaşmanın olduğunu ortaya çıkardı.

FOTO:DHA

Bu tip dayanışma örneklerinin toplumu bir birine daha da yaklaştırdığını vurgulayan vatandaşlar, “Bunu yapan kişi her kimse yürekten kutluyoruz.

FOTO:DHA

Bu bir dayanışma örneğidir.

FOTO:DHA

Önemli bayramda yeni değil temiz giyinmektir.

FOTO:DHA

Umarız ki bu uygulama Yalova'dan tüm Türkiye'ye yayılır” dedi.

FOTO:DHA

Asılan elbiselerle açık bir butiğe dönen sokaktaki onlarca kıyafet, kısa süreler içerisinde ihtiyaç sahipleri tarafından alındı.

FOTO:DHA

Güncellenme Tarihi : 21.8.2018 23:28

İLGİLİ HABERLER