Spor
  • 27.1.2014 23:27

Yanal, 'İki stoperimizle kazandık'

Bu sonuçla 44 puana yükselen sarı-lacivertli takım, şampiyonluk yolunda en yakın rakibi olan Galatasaray'la puan farkını 10'a çıkarmış oldu.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, ligin ikinci yarısına 3 puan alarak avantajlı başladıklarını belirterek, “Bugün her anlamda değişmiş bir Konyaspor vardı. Hem ofansif anlamda iyi oynadıklar hem de yeni transferleri çok katkı sağladı. Oyunun başında yumuşaktık. Rakibe oyun oynama imkanı verdik. Takım olarak ritmimizi henüz yakalayamadık ancak kazanma arzumuzu ortaya koyduk. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu akşam onlar sadece çim sahaya ayak basmadılar. Bugün kazandık. Mutluyuz. Ritmimizi yakaladığımızda iyi bir takım olacağız. Bugün iki stoperimizin golleriyle kazandık. Biz çok iyi bir takımız, oyuncularımız karakterlerinden faydalanıyoruz" dedi.

KORKMAZ: “KAZANMAK GÜZELDİ”
Fenerbahçe’nin başarılı defans oyuncusu Egemen Korkmaz ise güzel bir galibiyet aldıklarını kaydederek, “Zor olacağını biliyorduk. Maçtan önce bunu konuşmuştuk. İkinci yarı bütün maçlar zor olacak. Konyaspor’u da tebrik ediyorum. Oyunu hiç çirkinleştirmediler. Söyleyebilecek çok bir şey yok. Kazanmak güzeldi” şeklinde konuştu.
Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal ise centilmen oyunlarından dolayı iki ekibi de tebrik ederek, “Kazandık mutluyuz. Ligin ikinci yarı maçları her zaman zordur. Bunun bilincindeydik. Rakiplerimizin puan kaybettiği hafta da 3 puan önemliydi. Bu akşam maça ilk yarı kötü başladık ama ikinci yarı bulduğumuz gollerle kazandık. Çok mutluyuz” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:07

İLGİLİ HABERLER