Spor
  • 5.12.2019 09:15

Yanal : 'Sakat olsa forma vermem'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, önceki gün İstanbulspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçına herkesi şaşırtan bir ilk 11’le çıktı. Her ikisi de sakatlıktan yeni çıkan futbolculardan Max Kruse’yi kadroya almayan Yanal, Muriç’i ise 11’de sahaya sürdü.

Karşılaşma öncesi saha içinde bir araya geldiğimiz Yanal’la bu konu üzerine sohbet ettik: - Hocam, Vedat’ın böyle bir maç oynatılmasını herkes risk olarak görüyor. Ne dersiniz? - Sakat olsa zaten forma vermeyiz. Vedat iyileşti ama sakatlık nedeniyle bir süre oynayamadığı için maç eksiği oluştu. Bunu gidermesi için maç yapması şart. Vedat işte bu yüzden sahada.

Ferdi’nin attığı golün asistini yaptı

Ardından sözü Kruse’ye getirdik: - Hocam, güzel söylüyorsunuz da Kruse’nin daha fazla maç eksiği var. Mesela ben Vedat’tan çok Kruse’ye şans vermenizi bekliyordum...

- Çok haklısın ama Göztepe maçından sonra Kruse’nin bacağında hafif bir şişlik oluştu. O nedenle kadroda yok. Yoksa kesinlikle Kruse’yi de bu maçta oynatacaktım. Futbolcu, maç eksiğini oynaya oynaya atlatır. Maçta 72 dakika forma giyen Muriç, 16. dakikada Ferdi’nin attığı golün pasını verirken, çalışkanlığıyla da göz doldurdu.

Güncellenme Tarihi : 5.12.2019 09:20

İLGİLİ HABERLER