Asayiş
  • 16.9.2013 09:33

Yangın iki evi kül etti!..

Edinilen bilgiye göre, Muhlis Eraslan isimli vatandaşın evinde akşam saatlerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, binanın yan tarafında bulunan Zarif Arslan adlı vatandaşın evine sıçradı. Yangında iki ev yanarak kül oldu.
Yangına Narman Belediyesi İtfaiye ekipleri yetersiz kalınca, Şekerli Belde Belediyesi ve Oltu Belediyesi İtfaiye ekipleri de yangına müdahale etti. İtfaiye ekiplerince 5 saatlik uğraşlar sonucu söndürülen evlerde can kaybı olmazken, iki ev kullanılamaz hale geldi.
Yangının büyümesi nedeniyle Narman Kaymakamı Murat Eren, Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen ve Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Ruşen de yangının olduğu köyde söndürme çalışmalarını yakından inceledi.
Yangında evi, ahırı, ot ve samanları yanan Muhlis Eraslan, “Evim ,ahırım, ot ve samanlarım tamamen yandı, zararım çok büyük” dedi. Yangının ilçe merkezine uzak yerde olması ve itfaiye ekiplerinin su almak için ilçeye gidiş gelişleri, her köye itfaiye araçlarının su alabileceği bir itfaiye muslukların neden olmadığı sorusunu akıllara getirdi. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:01

İLGİLİ HABERLER