Gündem
  • 3.8.2021 15:27

Yangında ağlatan not

Türkiye Manavgat için tek yürek oldu! Bu not okuyanları ağlattı!

Türkiye Manavgat için tek yürek oldu! Bu not okuyanları ağlattı!

Yangın facialarında en büyük hasarı Manavgat aldı. Milyonlar, bölgenin yaralarını sarmak için seferberlik başlattı. Edirne’de oturan bir vatandaş ise yangınzedelere doğmamış bebeğinin kıyafetlerini yolladı. Genç annenin yazdığı not ise herkesi ağlattı. İşte haberin detayları

Manavgat yangınzedelerine yardım göndermek isteyen Edirne'nin İstasyon Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, kampanya başlattı. Kimi ayakkabı, kimi battaniye, kimi giyecek kimi de doğmamış bebeğine aldığı bebeklik eşyaları Manavgat yangınzedelerine göndererek yaraların sarılmasına destek verdi.



İsminin açıklanmasını istemeyen yan komşusunun doğmamış bebeğinin kıyafetlerini, beşiğini ve battaniyelerini dahi yangınzedelere gönderdiğini söyleyen yardım kampanyasına destek veren kadınlardan Gül Öztürk, duygu dolu anlar yaşadıklarını belirtti.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADILAR

Yardım kampanyasına yıllardır sakladığı bebeğinin battaniyesini getirerek destek veren Şükran Zenger, duygu dolu anlar yaşadı. Zenger'in ağladığını gören diğer kadınlarda gözyaşlarına hakim olamadı ve Zenger'e sarılarak ağlamaya başladı. "Yangın bölgesinde bulunanlar bizim evladımız, hepimiz anayız" diyen Zenger, bebekleri yüreğinde hissettiğini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 3.8.2021 15:30

İLGİLİ HABERLER