Asayiş
  • 27.4.2021 23:52

Yangında can pazarı: Paniğe kapılan vatandaş aşağı atldı

Bağcılar'da 6 katlı binanın çatısında çıkan yangında can pazarı yaşandı. Çatıda mahsur kalan ve paniğe kapılan bir vatandaş, aşağı atladı. O anlar kameralara yansıdı

Bağcılar'da korkutan yangın: Mahsur kalan kişi 6. kattan atladı - Gündem  Haberleri

Edinilen bilgilere göre olay Kirazlı Mahallesi Mevlana Caddesi'nde bulunan 6 katlı binanın çatasında yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, tüm çatıyı sardı.

Bağcılar'da can pazarı: Altıncı kattan böyle atladı ODATV Video

Bu sırada panikle çatıya çıkan bir vatandaş mahsur kaldı. Alevlerden kurtulmak için çatından aşağı sarkmaya çalışan şahıs, vatandaşların açtığı battaniyenin üzerine düştü.

Bağcılar'da yangında can pazarı

O anlar kameralara da saniye saniye yansıdı. Panikle aşağı atlayarak yaralanan vatandaşa sağlık ekipleri olay yerinde müdahale etti.

Bağcılarda 6 katlı binanın çatısında yangın - Internet Haber

İlk müdahalesinin arından yaralı vatandaş hastaneye kaldırıldı. Yangından kurtarılan bir başka vatandaşa ise sağlık ekipleri ilk müdahalesini yaptı.

Bağcılar'da yangın: Mahsur kalan kişi 6. kattan atladı - GÜNCEL Haberleri

Mahallede büyük paniğe neden olan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale etti. Yangın itfaiyenin uğraşları sonucu kontrol altına alındı.

Yangından kurtulmak için çatıdan atlayan şahıs hayatını kaybetti

Bağcılar'da 6 katlı binanın çatısında tadilat yaptığı sırada çıkan yangında mahsur kalarak paniğe kapılıp vatandaşların açtığı battaniyeye atlayan şahıs, hastanede hayatını kaybetti.

Yangın, saat 16.30 sıralarında Bağcılar Kirazlı Mahallesi Mevlana Caddesi'nde bulunan 6 katlı binanın çatısında çıktı. Edinilen bilgiye göre, 63 yaşındaki Ahmet Çilingir, çatıda izolasyon çalışması yaptığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangında çatıda mahsur kalan Ahmet Çilingir, paniğe kapılarak çatıdan sarkarak alt kattaki eve girmeye çalıştı. Pencerenin kapalı olduğunu fark eden Çilingir, daha sonra vatandaşların açtığı battaniyenin üzerine doğru atladı. Ahmet Çilingir hastaneye kaldırılırken, yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Ahmet Çilingir'in hayatını kaybettiği öğrenildi.


 

Güncellenme Tarihi : 28.4.2021 00:15

İLGİLİ HABERLER