Asayiş
  • 6.1.2014 21:50

Yangından kurtarılan kızlar gözyaşlarına boğuldu

Adana'da elektrik kontağından AVM'de yangın çıkınca canlarını dışarı atarak kurtaran AVM çalışanları gözyaşlarına boğuldu.

İki kadın çalışan dumandan etkilendiği için hastaneye kaldırıldı.Edinilen bilgiye göre olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir AVM'de akşam saat 17.40 sıralarında elektrik kontağından yangın çıktı. Çalışanlar yangın tüpleriyle müdahale etmek istedi ancak yangın kısa sürede büyüdüğü için dumandan etkilenen çalışanlar kendilerini dışarı atarak canlarını kurtardı. Bu arada olay yerine çağrılan itfaiye gelerek yangına müdahale etti. 2 katıl olan AVM'deki yangını itfaiye kısa sürede söndürürek yangını kontrol altına aldı. Kendilerini dışarı atan AVM çalışanı genç kızlar ise gözyaşlarına boğuldu.
Çalışanların yakınları hemen AVM önüne gelerek yakınlarını teselli etmeye çalıştı. Yakınları gelmeyen çalışanlar ise telefonla ailesini arayarak yangını gözyaşları içinde haber verdi. Çok korktuklarını belirten çalışanlar, "Bir anda elektrik kabloları yanmaya başladı bizde korkarak kendimizi dışarı attık" dedi. Bu arada iki kadın çalışan dumandan etkilendiği için ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:43

İLGİLİ HABERLER