Spor
  • 23.8.2018 11:16

Yaprak dökümü!.. Fenerbahçe Josef de Souza'y da sattı

Fenerbahçe'den KAP'a Josef açıklaması!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de bir yol ayrımı yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerden Josef de Souza için resmi açıklama da geldi.

Önceki dönemlerde de Avrupa’nın çeşitli takımlarından transfer teklifleri alan ancak; transferi gerçekleşmeyen Josef de Souza Fenerbahçe’ye veda ediyor.

Josef'in yeni adresi Al Ahli

Brezilyalı futbolcunun yeni adresi ise Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Ahli oldu. Ayrılık da resmi olarak duyuruldu.

Ayrılık borsaya da bildirildi

Fenerbahçe’den KAP’a yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Josef de Souza'nın Suudi Arabistan Kulübü Al Ahli SC'ye transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Josef de Souza’nın kariyerinden notlar

Profesyonel futbol kariyerine Vasso da Gama’da başlayan Josef, 2010-11 sezonunda Porto’ya transfer oldu. Portekiz ekibinde 2 sene oynayan Sambacı, daha sonra Gremio’da kiralık oynadı ve daha sonra Brezilya ekibinde kaldı. Gremio sonrası Sao Paulo’ya kiralanan futbolcu, ardından Sao Paolo tarafından kadroya dahil edilmişti. Josef, 2015-16 sezonunda ise Fenerbahçe’ye katıldı.

Geçen sezon 41 maçta oynadı

Fenerbahçe’de 4.sezonunu geçiren Josef de Souza, geçen sezon Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi’nde toplam 41 maçta görev aldı ve 4 gol 1 asistlik performans ortaya koydu. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu ile ilgili çıkan haberlerin ardından Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıklamıştı. (AJANSSPOR)

 

Güncellenme Tarihi : 23.8.2018 11:18

İLGİLİ HABERLER