Gündem
  • 27.9.2008 02:00

YAPRAK DÖKÜMÜ'NÜN LEYLASI GELİN Mİ GİDİYOR?..

Habertürk'te Saba Tümer'in programına konuk olan Ali Sunal, bir süredir birlikte olduğu Yaprak Dökümü'nde 'Leyla'yı oynayan Gökçe Bahadır ile ilgili olarak ilk kez konuştu.
Sunal, Saba Tümer'in ısrarlı soruları karşısında evlilikle ilgili olarak "Bakalım kısmet. Ben çok güzel bir ailede büyüdüm, tabii ki ben de evlilik hayalleri kuruyorum. İsterim yani" diye konuştu.
"Gökçe ile birlikteliğiniz devam ediyor mu?" sorusu na "Evet" diyerek ayrıntıya girmemeye çalışan Sunal, "Yakın bir gelecekte evlenmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna ise, "Bilmem bazı şeyleri çok sündürmeden uzatmadan adını koymak, kararını vermek gerekiyor" açıklamasını yaptı.
Sunal, annesi Gül Sunal ile kız arkadaşı Gökçe Bahadır'ın ilişkileri başlamadan önce tesadüfen tanıştıklarını anlattı. "Benden önce tanışıyorlar. Tesadüfen bir yerde karşılaşıyorlar. Annem bir Yaprak Dökümü hastası olarak oturup konuşuyorlar bir süre" diyen Ali Sunal, Gökçe Bahadır ile annesinin aracılığıyla tanışmadığının altını çizdi.
Sunal, "Anneniz öğrenince ne dedi?" sorusuna da "Sadece çok sevdiğini söyledi. Bu da yeterli oldu" yanıtını verdi.
En büyük iki korkusu
Tek başına yaşayan Ali Sunal, kendisiyle ilgili bir itirafta da bulundu. Sunal, "Karanlıktan ve yalnızlıktan çok korkuyorum. Hala yenemedim, uğraşıyorum. Elektrik kesilsin, don paça çıkarım dışarıya. Karanlık ve yalnızlığa dayanamıyorum. Benim tuhaf huylarım var. Yalnızlıktan korkan adam tek yaşar mı?" diye konuştu.
KAYNAK: TELEVİZYONGAZETESİ

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:55

İLGİLİ HABERLER