Asayiş
  • 29.4.2013 17:48

Yasak aşk cinayeti

Kağıthane’de bir kadın, yasak aşk yaşadığı sevgilisi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

İHA

Kağıthane’de, eşinden boşanmış 3 çocuk annesi H. Ç. (39), Z. K. (59) tarafından başından vurularak öldürüldü. Olaydan sonra kaçmak isteyen Kaya, polis tarafından yakalandı. Polis merkezinde ifadesi alınan Z. K.’nin daha önceden de H.Ç.’nu rahatsız ettiği için,H.Ç tarafından savcılığa şikayet edildiği ortaya çıktı.

Olay, saat 14.30 sıralarında Sanayi Mahallesi Sultan Selim Caddesi’nde bulunan bir pide ve börek salonunda meydana geldi. İddialara göre, evli olduğu öğrenilen Z. K. arkadaşları ile kafede oturan H.Ç.’nu cep telefonu ile aradıktan bir süre sonra kafeye geldi. H. Ç. ile tartışan Z.K., tabancasını çıkartarak 2 el ateş açtı. Olay yerinden kaçmak isteyen Z.K., kendisini engellemeye çalışan garsonu da bıçakla yaraladı. İhbar üzerine olay gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, çenesinin altından tek kurşun giren H.Ç.’nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Yaralanan garson ise hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.


Saldırgan Z. K. kaçmaya çalışırken, polis tarafından yakalandı. Asayiş Büro Amirliği’ne götürülen saldırgan, basın mensuplarının ’neden öldürdünüz’ şeklindeki sorusunu yanıtsız bıraktı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

DHA


 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER