Gündem
  • 8.1.2014 17:51

Yasak aşk faciasında babasının tabutunun başında

MERSİN'de içinde bulunduğu otomobili denize sürerek sevgilisiyle birlikte elleri bağlı intihar eden 35 yaşındaki Yaşar Topçu'nun cenazesi, bugün Sakarya'nın Akyazı İlçesinde toprağa verildi. Cenaze sırasında Yaşar Topçu'nun 10 yaşındaki küçük oğlu babasının tabutunun başında sessizce bekledi.

Mersin'de önceki akşam meydana gelen olayda, bir kadın ve bir erkek, deniz kenarında otomobilin içinde bir süre bekledikten sonra, kuru sıkı tabancayla havaya ateş edip, eşarpla ellerini birbirlerine bağlayarak otomobili denize sürdü. Kimlik tespitleri yapılan cesetlerin Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde oturan evli ve 3 çocuk babası Yaşar Topçu ve Sakarya'nın metropol ilçelerinden Erenler'de oturan ve onun gibi evli olduğu belirlenen Zerrin Kaya'ya ait olduğu belirlendi.

Her ikisinin ailelerinin de birbirlerinden habersiz 3 Ocakta kayıp ihbarında bulunulduğu anlaşıldı. Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerin ardından cenazeler bugün ailelerine teslim edildi. Yaşar Topçu'nun cenazesi de ailesinin oturduğu Akyazı'ya getirildi.

Yaşar Topçu'nun cenazesi, Akyazı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evine götürüldü. Cenazede Yaşar Topçu'nun 10 yaşındaki küçük oğlu Y.T, babasının tabutunun yanından bir an olsun ayrılmazken, yaşananların şaşkınlığı içinde olayları izledi. Eşi ise hiç ortaya çıkmadı. Yaşar Topçu'nun cenazesi, Çaybaşı Yenököy Camii'nde kılınan cenaze namazından sonra köy mezarlığında toprağa verildi.

Olayda ölen 30 yaşındaki evli ve 2 çocuk annesi Zerrin Kaya'nın cenazesinin ise yarın Adapazarı'nda toprağa verileceği öğrenildi.
Alaattin ONUR/ AKYAZI (Sakarya)(DHA)- 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:39

İLGİLİ HABERLER