Yaşam
  • 17.9.2021 21:25

Yasak aşk görüntülendi!.. Ünlü oyuncu Şafak Pekdemir’in sevgilisi muhabirlere saldırdı!

KAYNAK : SABAH

‘Yasak Elma’ dizisinde ‘Zehra’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şafak Pekdemir, dizinin yönetmeniyle sarmaş dolaş görüntülendi. Çekilen görüntülerin ardından ünlü oyuncu Şafak Pekdemir’in sevgilisi ve dizinin yönetmeni Oğulcan Eren Akay, muhabirlere saldırdı. Samimi pozlar sonrasında gece olaylı bitti.

2018 yılında avukat sevgilisinden sessizce boşanan ünlü oyuncu Şafak Pekdemir, önceki akşam yeni bir aşka yelken açtı.

Cihangir'de sevgilisiyle birlikte bir mekanda oturan ünlü oyuncu Şafak Pekdemir, gazeteciler tarafından sarmaş dolaş görüntülendi.


'Yasak Elma' dizisinde yönetmen olduğu belirlenen Oğulcan Eren Akay'ın Şafak Pekdemir'le samimi pozları geceye damga vururken gece sonu da inanılmaz bir olay yaşandı.

Alkolün dozunu kaçıran Akay, kendisini görüntüleyen muhabirlere sinkaflı sözler kullandı. Hızını alamayan Akay daha sonra gazetecilere saldırdı. Yönetmen bir muhabire de kafa attı.

Ünlü oyuncu sevgilisi Akay'ı sakinleştiremedi. Pekdemir, gazetecilere, ""Lütfen bu olayı büyütmeyin. Haklısınız, görüntüleri kullanın. 'Kullanmayın' demiyorum ama beni lütfen gömmeyin. Beni tanıyorsunuz. 10 yıldır beni burada bir olayın içinde gördünüz mü bu akşam hariç? Ben bunu mu hak ediyorum?" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 17.9.2021 23:34

İLGİLİ HABERLER