Yaşam
  • 2.12.2020 12:39

Yaşar Alptekin acı haberi sosyal medyadan duyurdu!

Yaşar Alptekin acı haberi sosyal medyadan duyurdu! Eşinin ölüm haberiyle sarsıldı…Nilgün Altınyay hayatını kaybetti!

Magazin gündemi Yaşar Alptekin’den gelen son dakika haberiyle sarsıldı… Eski oyuncu ve manken Yaşar Alptekin'in eşi Nilgün Altınyay hayatını kaybetti. Yaşar Alptekin, eşinin ölüm haberiyle sarsıldı. Yaşar Alptekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, eşi Nilgün Altınyay'ın hayatını kaybettiğini açıkladı. Yaşar Alptekin, "Gönlümün sultanı, çocuklarımın anası, hayat arkadaşımı, sevdiğimi en sevdiğime, gerçek sahibine yolladık. Allah rahmet eylesin. Allah günahlarını affetsin, Peygamber efendimize komşu eylesin" mesajını yayınladı.

 Eski oyuncu ve manken Yaşar Alptekin'in eşi Nilgün Altınyay yaşamını yitirdi. Alptekin, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Yaşar Alptekin, eşinin ölüm haberiyle sarsıldı. Eski oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, eşi Nilgün Altınyay'ın hayatını kaybettiğini açıkladı.

Alptekin, "Gönlümün sultanı, çocuklarımın anası, hayat arkadaşımı, sevdiğimi en sevdiğime, gerçek sahibine yolladık. Allah rahmet eylesin. Allah günahlarını affetsin, Peygamber efendimize komşu eylesin" mesajını yayınladı.

Çift, 1995'te boşanmış, geçtiğimiz yıl tekrardan nikah masasına oturmuştu. İkilinin bu evliliklerinden Ayris Alptekin adında bir kızları dünyaya gelmişti. Alptekin, eşiyle yeniden bir araya gelmesi hakkında şunları söylemişti:

Bu yaştan sonra aşk falan... Mantık daha fazla. Gençken daha fiziksel bir güzellik arıyorsunuz. Şimdi benimle martılara simit atacak birini arıyorum. Galata'da yürüyecek birini arıyorum. Öyle bir insanı buldum var şu anda. Çok eskiye dayalı bir sevgi bu. 21 sene sonra birbirimizi bulduk. Benim hayatımda hep aşk vardır. Allah aşkından başka aşkım yok şuan. Bir de kızıma olan aşkım var. Onunla umreye gitmek istiyorum. O zamanlar birbirimizin kıymetini bilemedik. Şimdi demlenmiş çay gibiyiz.

Güncellenme Tarihi : 2.12.2020 21:03

İLGİLİ HABERLER