Dünya
  • 7.6.2014 11:18

Yaşlıların grup seks partisi drama dönüştü, 7 ölü

Belçika'nın en büyük grup seks partisinin yapılacağı yer gizli tutulurken, partiye katılmak için sadece 65 yaş üzerinde olmak yetiyordu.

200 kişinin katıldığı, Belçika'nın ve Avrupa'nın bu en büyük yaşlılar grup seks partisinde her şey yolunda gidiyordu. Ancak partinin final bölümüne gelindiğinde, iki kişi göğüs kısmında ağrılar olduğu gerekçesiyle, partide hazır bulunan iki doktorun yanına geldi. Doktorlar, kalp krizi geçirdikleri tahmin edilen bu kişilere müdahale ederken, üçüncü bir kişi daha göğsündeki ağrılardan dolayı doktorların yanına geldi. Aynı anda fenalaşan, nefes almakta güçlük çeken ve şiddetli göğüs ağrılarından şikayet edenlere müdahale edemeyen doktorlar, çareyi ambulans çağırmakta buldular.
 
 Asansörsüz bir binanın 4. katında düzenlenen grup seks partisinde, kriz geçirenlere doğru şekilde müdahale edilemedi. Hastaneye zamanında yetiştirilemeyen yaşlılardan üçü yaşamını yitirdi. Daha sonra, sekiz kişinin daha kalp krizi geçirdiği için hastahaneye kaldırıldığı ve bunlardan dördünün daha yaşamını yitirdiği açıklandı.
 
 
Böylece, Belçika'nın ve Avrupa'nın en büyük yaşlılardan oluşan grup seks partisi bir drama dönüşerek yedi kişinin ölümüyle sonuçlandı.

 

KAYNAK: RADİKAL
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:24

İLGİLİ HABERLER