Asayiş
  • 2.5.2024 13:03

yastıkdan tabanca, çatından makineli tüfek çıktı

Adana’da polis ruhsatsız silah bulundurulan müstakil bir eve operasyon düzenledi. Şok baskında yastık altında tabanca, evin çatısında ise hafif makineli tüfek ile silahlara ait 39 mermi ele geçirildi.

Adana'da polis, ruhsatsız silah bulundurulan müstakil bir eve operasyon düzenledi. Şok baskında yastık altında ruhsatsız tabanca, çatıda ise hafif makineli tüfek ile silahlara ait 39 mermi ele geçiren ekipler olayla ilgili evde bulunan Yılmaz K. (21) gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen Yılmaz K., adliyeye sevk edildi.

YASTIK ALTIDAN VE ÇATIDAN

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Akkapı Mahallesi'ndeki bir evde çok sayıda ruhsatsız tabanca olduğu bilgisine ulaştı. Ekipler, şüpheli Yılmaz K.'nin müstakil evine operasyon düzenledi. Yapılan aramada yastığın altında ruhsatsız tabanca, evin çatısında ise hafif makineli tüfek ile silahlara ait 39 mermi ele geçirildi.

 

İSTANBUL, BURSA, ANTALYA

 

Polis, yaptığı Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunda Yılmaz K.'nin İstanbul, Bursa, Antalya ve Adana'da karıştığı 'kasten yaralama', 'hırsızlık', 'dolandırıcılık' suçlarından arandığı belirlendi. Gözaltına alınan şüpheli, işlemleri için polis merkezine götürüldü. Adli tıp biriminde sağlık kontrolünden geçirilen Yılmaz K., adliyeye sevk edildi. Silahlar ise incelenmek üzere Adana Kriminal Polis Laboratuvarı'na gönderildi.

 

EN ÇOK OKUNANLAR

Güncellenme Tarihi : 2.5.2024 13:11

İLGİLİ HABERLER