Gündem
  • 19.7.2019 12:48

Yaz Geldi! Halhal Modellerini Çıkarın!

Uzunca bir dönem otantik giyim tarzı ile anılan ancak artık zamansız ve stilsiz bir tasarıma dönüşen halhal modellerinin sezonu açıldı! Yaz sezonunda zarafetinize vurgu yapacak ve şıklığınızı taçlandıracak olan en güzel halhal modellerini tercih edin. Üstelik artık tasarım seçenekleri çok daha fazla ve aradığınız stilde halhalları bulmanız da zor olmayacak. Mini etekler ve şortlar ile bu özel aksesuar muhteşem bir uyum yakalıyor.

Öncelikle yeni sezon halhalları mercek altına alalım. Yenilenen modeller arasında püskül detayı ile çok daha trend bir görünüm kazanan tasarımları çok beğeneceksiniz. Rengarenk püsküller spor giyim tarzından bohem ya da otantik stile kadar her tarza uyum sağlayabiliyor. Renkli bir giyim tarzınız varsa, bu modeller size daha da fazla yakışır. Ancak elbette seçenekler bununla sınırlı değil.

Yeni Sezonda Hangi Halhal Modelleri Trend?

Aynı zamanda gümüş materyalden hazırlanan tasarım seçenekleri de son dönemin yükselen yıldızlarından biri oldu. Gümüşün göz alıcı parlaklığı ile buluşan ve çeşitli figürlerin de kullanıldığı modeller tekli ya da ikili seçenekler şeklinde stil sahibi kadınların beğenisine sunuluyor. İkili olan halhal çeşitleri, aynı anda birkaç farklı tasarımı kullanmaktan hoşlananların adeta imdadına yetişiyor. Pul görünümlü olarak hazırlanan modeller de yine güçlü bir seçenek olarak yeni kreasyonlar içerisinde karşınıza çıkacak.

Tüm aksesuar modellerinde olduğu gibi halhal çeşitlerinde de gümüş rengi ve altın sarısı seçeneği karşınıza çıkacak. Dilediğiniz gibi tercih yapabilirsiniz. Çünkü renk konusunda modanın dayattığı bir seçenek yok. Boncuklu modeller tahmin edebileceğiniz gibi bu yıl da gözden düşmedi. Boncukların metal materyallerle buluşmasından kadınlar çok hoşlanıyor. Bu nedenle tasarımlarda boncuklar da sıklıkla kullanılıyor.

Bu arada halhal tercihleriniz için sizlere önerimiz Coquet internet sitesine rotanızı çevirmeniz olacak. En özel modelleri ya da fark yaratan tasarımları bu sitede bulabilirsiniz. Kusursuz bir işçilik örneği olan model seçenekleri arasında az önce sözünü ettiğimiz trend tasarımları da bulabilirsiniz. İkili olarak hazırlanan model seçenekleri de karşınıza çıkacak. Mutlaka kendi koleksiyonunuza bu tasarımlardan da ekleyin. Fiyat konusunda endişe etmeyin, tamamı bu sitede gayet uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.

Güncellenme Tarihi : 23.7.2019 11:36

İLGİLİ HABERLER