Spor
  • 6.10.2008 00:00

YAZICI: 'ŞANS OLMADIĞI GÖRÜLDÜ!..'

Maçın ardından stattan Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'la birlikte çıkan İbrahim Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasaray'ı yenerek yollarına devam ettiklerini belirtti.
Bursaspor-Galatasaray maçının, derbi maç niteliği bulunduğunu belirten Yazıcı, "Bursaspor'un bugünlere şansıyla gelmediğini gördük. Teknik ekibi ve oyuncuları kutluyorum" dedi.
Yazıcı, Yusuf Şimşek'in performansıyla ilgili bir soru üzerine, sadece Yusuf'un değil, tüm takımın iyi bir performans sergilediğini ifade etti.
İbrahim Yazıcı, teknik direktör Samet Aybaba ile ilgili yöneltilen soruya ise "Samet Aybaba'nın her zaman arkasındayız. Çıkışımız devam edecek" diye konuştu.
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ise açıklamasında, "Kötü oynadık, kaybettik" ifadesini kullandı.
ÇELİK: "VİRAJI DÖNEBİLİRSEK..."
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursaspor'un Galatasaray karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle ilgili olarak, "Umuyorum ki bu zor virajı döndükten sonra, Bursaspor'un işi biraz daha kolay" dedi.
Çelik, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, çok güzel bir karşılaşma olduğunu belirterek, Bursaspor'un özellikle ikinci yarıda Galatasaray'a göre üstün bir oyun sergilediğini söyledi.
Bu akşam sahada "hep arzulanan" bir Bursaspor gördüğünü ifade eden Çelik, şöyle konuştu: "Bursa ve Bursaspor tepe noktada olmalı düşüncemizce, yeni bir 3 puan kattılar. Umuyorum ki bu zor virajı döndükten sonra Bursaspor'un işi biraz daha kolay. Bu disiplinden kopmazlarsa Bursaspor başarılı olacak. Bursalıların gönlünde taht kuracaklar."
Çelik, bir gazetecinin "Stat müjdesi yakında gelebilir mi?" sorusuna, "Bize düşen görevler neyse, Bursa'nın markası olan Bursaspor ile ilgili stadından tüm diğer konulara kadar, Bursa kamuoyuyla birlikte üzerimize düşenleri yapmaya devam edeceğiz" cevabını verdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:43

İLGİLİ HABERLER