Spor
  • 6.5.2013 00:24

'Yazıcı'nın durumu sıkıntılı!..'

Sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası hastanede yoğun bakıma alınan ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilen Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'yı hastanede ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe, ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu.

"SIKINTILI DURUM DEVAM EDİYOR"
Yazıcı'nın sıkıntılı durumunun devam ettiğini dile getiren Altepe, "Kendisine acil şifalar diliyoruz. Şu an sıkıntılı durum devam ediyor. Bunun en kısa zamanda çözülmesini bekliyoruz. Teknik anlamda yapılması gerekenler yapıldı. Şu anda beklemekten başka çare yok. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Çok güzel günler yaşadık. Bursa'ya çok güzel hizmetleri var. Tüm Bursalı hemşerilerimizin dualarını bekliyoruz. Yaptıkları hizmetler için de teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

TARAFTARDAN PANKARTLI DESTEK
Öte yandan hastane önüne gelen bir grup yeşil-beyazlı taraftarda, "Kalk ayağa dik dur onurlu başkan" pankartı açtı. Bursaspor Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, "Olmayan hayallerimizi aklımıza soktu. Başkanımızın ayağa kalkıp hayallerimize bizimle birlikte yürümesini bekliyoruz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:37

İLGİLİ HABERLER