Gündem
  • 29.3.2009 17:41

YAZICIOĞLU KAZASINDA 'JAMMER' İDDİASI

Şüpheli bir helikopter kazasıyla hayatını kaybeden BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu için tüm Türkiye yasa bürünürken, istihbaratçılardan gelen acı itiraf, dehşet verici bir şüpheyi beraberinde getirdi.

Bazı istihbarat yetkililerinin, konuyla ilgili değerlendirme yaptıkları bazı habercilere, kazanın olduğu andan itibaren Muhsin Yazıcıoğlu’nun kendileri tarafından izlenen üç telefonunun yerini tespit etmeye çalıştıklarını, ancak anlaşılmaz bir şekilde bu telefonların sinyallerini yakalayamadıklarını anlattıkları öğrenildi.

Tüyler ürperten iddiaya göre, istihbaratçılar, Muhsin Yazıcıoğlu’nun kullandığını bildikleri ve sürekli izledikleri üç telefon numarasının yerini de kazanın gerçekleştiği ilk andan itibaren, ellerindeki tüm teknik takip imkânlarıyla bulmaya çalıştılar.

Ancak, gelişmiş tüm imkânlara rağmen Yazıcıoğlu’nun kullandığı bilinen üç numaraya da ulaşılamadı. Aynı araştırma, Yazıcıoğlu’nu yanındakiler için de yapıldı. Fakat kazayı haber veren İHA muhabiri İsmail Güneş dahil, hiçbirinin telefonuna ulaşamadılar.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:42

İLGİLİ HABERLER