Gündem
  • 31.8.2008 00:45

YAZICIOĞLU:KAFKASLAR'DA TAŞLAR YENİDEN YERLİ YERİNE OTURMUŞTUR

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde düzenlenen 5. Geleneksel Günyüzü Kavun Festivali ve Kültür Şenlikleri'ne katılan Yazıcıoğlu, BBP'nin yerel seçimlere her yerde gireceğini belirterek, ''Seçimlere katılacağız. Belediye başkanlıklarında bazı yerlerde girmeyebiliriz. Yerel seçimlerin siyasi anlamda bir veri ortaya koyacağına inanıyorum. Seçimlerde vatandaşımız hem tepkilerini dile getirmiş olacak, hem de beklentilerini dile getirecek. Her seçim, mutlaka bir millet iradesinin mesajıdır. Bu seçimde de daha demokratik bir hukuk devleti, özgür bir Türkiye, güven içinde mutlu insanların yaşadığı bir ülke özlemine uygun bir mesaj verecektir" diye konuştu.
Yazıcıoğlu, Kafkaslar'da yaşanan gelişmelerle ilgili olarak da, "Kafkasya'da taşlar yeniden yerli yerine oturmuştur. Ayrıca, birleşik Kafkasya herkesin bir özlemidir" dedi.
Yazıcıoğlu, konuşmasının ardından ilçede yapılan futbol sahası ile Merkez Camii şadırvanının açılışını yaptı. Etkinlikte kavun yeme yarışması, en güzel kavunu üreten üreticiler ile patik örme yarışmasının ödülleri de verildi. Şenlik, sanatçıların verdiği halk konserleri ile sona erdi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:41

İLGİLİ HABERLER