Spor
  • 15.10.2005 03:02

YAZIN NAZLANAN KİLY GONZALEZ GALATASARAY'A HABER GÖNDERDİ : GELİN BENİ ALIN

Arjantin’in Clarin gazetesine konuşan İnterli futbolcu, sezon öncesindeki pazarlıkların aceleye getirilmesi yüzünden transferin gerçekleşmediğini söyledi. Kily Gonzalez, ‘G.Saray, kulübümle anlaşsın yeter. Ben sorun çıkarmam’ dedi.

GALATASARAY’ın sezon başında renklerine bağlamak istediği Arjantinli sol kanat oyuncusu Kily Gonzalez, sonunda çark etti. 31 yaşındaki Gonzalez, görüşmelerin aceleye getirildiğini belirterek, sarı kırmızılı kulübün kendisinde ısrarlı olması halinde ocak ayında gelebileceğinin işaretini verdi.

Arjantin’de yayımlanan Clarin gazetesine bir açıklama yapan tecrübeli yıldız Kily Gonzalez, Galatasaray ile sezon başında yapılan görüşmelerde ‘Türkiye’ye kesinlikle gelmem’ demediğini vurgulayarak, pazarlıkların çok aceleye getirildiğini, bu yüzden de transferin gerçekleşemediğini savundu.

Sorun çıkarmazlar

Kily Gonzalez,
ara transferde sarı kırmızılı kulübün kendisinde ısrarlı olması halinde masaya oturabileceğine de işaret ederek, ‘Benim tarafımdan sorun çıkmaz, zaten daha önce de sorun olmamıştı. Yeter ki kulübüm İnter ile anlaşşınlar. Artık onların da sorun yaratacağını zannetmiyorum’ diye konuştu.

Milli formayı istiyorum

İnter’de mutlu olduğunu vurgulayan tecrübeli futbolcu, ‘Benim en büyük arzum Almanya’da düzenlenecek 2006 Dünya Kupası’nda Arjantin Milli Takımı formasını giymek. Bu yüzden de sürekli oynayabileceğim bir takım arıyorum. İnter’de sürekli yedek kaldığım için milli formayı giyme şansım tehlikeye giriyor’ diye konuştu.

<ı>KILY GONZALEZ <ı>KİMDİR?

Adı: Cristian Alberto (Kily)

Soyadı: Gonzales

D.Tarihi: 04.08.1974

Boyu: 1.75 m

Kilosu: 78

Mevkii: Orta saha Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER