Spor
  • 15.8.2009 04:09

YEDEK ASLANLAR İSYANDA...

Mehmet Güven, Sivasspor’la söz kesmesine rağmen, bu kulüp Galatasaray ile anlaşamadığı için transfer olamıyor. Sivasspor Menajeri Mustafa Turgun’un, “Kendisini takımımızda görmeyi çok istiyoruz” dediği Mehmet Güven, transferinin bir an önce sonuçlandırılmasını beklerken, bu futbolcuya Kasımpaşa ve Antalyaspor’un da talip olduğu öğrenildi.

Özgürcan Özcan, artık Süper Lig’de oynamak istediğini bildirmesine rağmen Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor’a verilince yönetime sitem etti. Diğer yandan, sezon öncesindeki hazırlık maçlarında başarılı olmasına rağmen 25 kişilik kadroya alınmayan Alparslan Erdem ise sürekli oynayabileceği bir takıma transfer olmak istiyor. Gaziantepspor’un ilgilendiği gurbetçi solbek, “Artık yedek kalmak istemiyorum. Sürekli oynayabileceğim bir takıma gitmeliyim” diye konuşuyor.

Yabancı istemezdim

GENÇ futbolcu Uğur Uçar, 2 sezon önce Konyaspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası yeni sezona ümitle bakıyor. Galatasaray TV’ye konuşan genç oyuncu, bir kaç hafta sonra tamamen hazır durumda olacağına inandığını belirtirken, “3 numaralı formayı Bülent Korkmaz’a olan hayranlığımdan aldım. Bülent ağabey formayı bıraktıktan sonra yabancı bir futbolcunun giymesini istemezdim” dedi.
(hürriyet)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:45

İLGİLİ HABERLER