Yediği baklavanın parasını ödememek için bakın ne yaptı!

2 dk okuma
Yediği baklavanın parasını ödememek için bakın ne yaptı!

Hızlı Özet

Mardin'in Artuklu ilçesinde bulunan bir tatlıcı dükkanında, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Tatlı dükkanına girip baklava isteyen bir kadın, saçını koparıp tatlının son diliminin içine koydu.






Mardin'de bir kadın, yediği tatlının parasını ödememek için saçını koparıp baklavanın içine koydu. Kadının para ödememek için yaptığı bu davranış pes artık dedirtti.








Mardin'in Artuklu ilçesinde bulunan bir tatlıcı dükkanında, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Tatlı dükkanına girip baklava isteyen bir kadın, saçını koparıp tatlının son diliminin içine koydu. Ardından iş yerinde çalışan ustayı yanına çağıran kadın, baklavadan saç çıktığını söyleyerek para ödemeden iş yerinden ayrıldı. Yaptığı tatlıdan emin olan usta, kadının iş yerinden ayrılmasından sonra güvenlik kameralarını inceledi. İş yerindeki kamera kayıtlarını inceleyen tatlı ustası, kadının yaptığını görünce şoka girdi.




"Bu yapılan emek hırsızlığıdır"



Necmettin Usta, olayın yaşandığı gün sabah erken saatlerinde iş yerine geldiğini ve hamurunu yoğurduğunu söyledi. Usta, "Müşteri geldi baklava istedi. Bende yanında dondurma ile tatlıyı verdim. İşimi yapmak için içeri gittim. Kız orada baklava yerken saçının telini koyuyor, sonra beni çağırdı. 'Baklavada saç var' dedi. Bana bağırıp çağırdı. Ne yapacağımı şaşırdım. Hesap ödemeden çekti gitti. Bende 1 saat olayın şokundaydım. Kemal Sunal'ın filmindeki aynı senaryo burada oldu. Yedi yedi parmaklarını yaladı, çok üzüldüm. Bu yapılan emek hırsızlığıdır, 4 çocuğum var, onlar için çalışıyorum. Bu tür davranışların yapılması yanlış" dedi.





"İşin aslı farklıymış"



İşletmeci İbrahim Usta ise olayın ilk kez başlarına geldiğini söyledi. İbrahim Usta, "Gaziantep'ten buraya geldik. Geçen gün burada kayıtlarda olduğu gibi baklavanın içine saçını koymuş bir kadın. Kemal Sunal'ın filmindeki gibi köftenin içine çivi koyuyordu hesap ödememek için. Daha sonra kamera kaydına baktık. İşin aslı farklıymış. Afiyetle baklavasını yiyor ve hesap ödememek için bunu yapıyor" diye konuştu.




Bu haber 337 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erdoğan'dan okul saldırısı sonrası 'geçmiş olsun' mesajı
Asayiş

Erdoğan'dan okul saldırısı sonrası 'geçmiş olsun' mesajı

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde öğrencilerin bulunduğu sokakta düzenlenen silahlı saldırı nedeniyle geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Habervitrini10828 Görüntüleme
Emin Olcay'dan Kozinoğlu açıklaması: Gördüklerimi, bildiklerimi savcıya anlattım
Asayiş

Emin Olcay'dan Kozinoğlu açıklaması: Gördüklerimi, bildiklerimi savcıya anlattım

Kurtlar Vadisi dizisinde “Ömer Baba” karakterini canlandıran Emin Olcay, Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüne ilişkin soruşturmada tanık olarak ifade verdi. Olcay, adliye çıkışında “Gördüklerimi, bildiklerimi anlattım” dedi.

Habervitrini9405 Görüntüleme
Bakan Çiftçi'den okul saldırısıyla ilgili açıklama: İhmali olanlar tespit edilecek
Asayiş

Bakan Çiftçi'den okul saldırısıyla ilgili açıklama: İhmali olanlar tespit edilecek

İçişleri Bakanı Sayın Mustafa Çiftçi, Manisa'daki okul saldırısına ilişkin "Olayda herhangi bir ihmali olanlar tespit edilecek. Saldırının gerçekleştiği okul da birinci dereceden riskli okullardan bir tanesi. Orada bizim bir tane bekçimiz görev yapıyor" dedi. Çiftçi ayrıca saldırganın silahı dedesinin evinden aldığını söyledi.

Habervitrini13641 Görüntüleme
Kurtlar Vadisi'nin Ömer Baba.. Kaybettiğimiz yiğitlerimiz var.
Asayiş

Kurtlar Vadisi'nin Ömer Baba.. Kaybettiğimiz yiğitlerimiz var.

Eski MİT görevlisi Kaşif Kozinoğlu'nun cezaevindeki ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Silivri Adliyesi'ne 'bilgi sahibi' sıfatı ile ifade veren sinema ve tiyatro oyuncusu Emin Olcay, adliye çıkışında yaptığı açıklamada, "Kaybettiğimiz yiğitlerimiz var. Bu yiğitlerin neden bizleri terk ettiğini, neden vefat ettiklerini anlamamız için savcılarımıza çok iş düşüyor" dedi.

Habervitrini9679 Görüntüleme