Yaşam
  • 30.11.2011 17:05

YEMEĞİN ALTINI AÇIK UNUTUNCA TRAFİKTE BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Trafikte seyrederken bir anda evde ocağın altını açık unuttuklarını hatırlayan çift yaşadıkları panikle trafiği birbirine kattılar.

Evde ateş üzerinde yemek unuttuklarını yolda hatırlayan Arslan çifti geri dönüş yolunu kapayan bir başka çiftle kavga etti.

Tehdit suçundan ikişer yıl hapis istemli dava sürüyor Dizi oyuncusu ve manken Yasemin Atasu Arslan ile Bilim İlaç'ta uzman olan eşi Barış Arslan hakkında, trafikte tartıştıkları iki kişiyi tehdit ettikleri gerekçesiyle dava açıldı.

Çiftin 2 yıla kadar hapsi istendi. İzmir Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın iddianamesine göre geçtiğimiz haziranda evlilik hazırlıkları yapan çift düğün salonuna doğru yola çıktı.

Yanlarında anne Nurhan Atasu vardı. Anne, yemeğin altını açık bıraktığını hatırladı. Çift, Balçova'daki eve geri döndü. Ancak Merve Çınar ve erkek arkadaşı Murat Karabacak'ın aracı eve giden yolu kapatıyordu. Manken Atasu, araçtan indi. Telefonla konuşan Çınar'dan aracını uygun bir yere çekmesini istedi. Çınar "Bana akıl mı veriyorsun?" diyerek tepki gösterdi.

Tartışma büyüdü. İddialara göre Karabacak, oyuncu Yasemin Atasu'yu itti. Yere düşen Atasu da Çınar'ın aracına vurdu. Taraflar birbirini tehdit etti. Tartışmayı polis bitirdi. Savcılık Atasu-Arslan çifti için tehdit suçundan 2 yıla kadar hapis istedi.

Çınar için hakaret suçundan 4 yıla kadar, Karabacak için ise tehdit suçundan 6 yıla kadar hapis talep edildi. Atasu ifadesinde "Yemeğin altı açıktı, ev yanacaktı" diyerek beraatini istedi.

gazetevatan

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:50

İLGİLİ HABERLER