Yaşam
  • 18.5.2013 14:40

Yengeye İlk Tebrik Paris Hilton'dan..

Cabau, eşinin büyükannesinin vefatı nedeniyle bir süre ertelediği yeni sitesinden sevenlerine ulaşmaya başladı. İçerisinde 'haberler', 'moda', 'foto galeri', 'alışveriş', 'hayır işi' gibi bölümler bulunan internet sitesine ilk tebrik ise sürpriz bir isimden geldi.

 

PARİS HİLTON İLK KUTLAYAN İSİM

Hilton otellerinin varisi, magazin dünyasının önde gelen ismlerinden Paris Hilton, Sneijder'in eşini ilk kutlayan isimlerden oldu.

Twitter hesabı üzerinden bir mesaj paylaşan, Paris Hilton, "Hey Yolanthe, internet siteni ziyaret ettim. Çok güzel fotoğraflar var. Ayrıca hayır işleri bölümü ve mücevherler için oluşturduğun özel bölüm de çok hoşuma gitti" diye yazdı.

 

Yolanthe ise bu iltifatlara "Çok tatlısın" şeklinde cevap verdi. Yolanthe Cabau ile twitterda 11 milyona yakın takipçisi bulunan Paris Hilton'un tanışıklığının ise geçtiğimiz yıla dayandığı ortaya çıktı. Ekim ayında birlikte Los Angeles'ta tatil yapan ikilinin sonrasında Ibiza'da da beraber vakit geçirdikleri belirlendi. Hollanda basınında yer alan haberlere göre ise Yolanthe Cabau, Paris Hilton ile Hollandalı ünlü Dj, Tiesto'yu tanıştırarak ikilinin arasını yaptı.    (ACUNN)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:13

İLGİLİ HABERLER