Spor
  • 24.6.2022 09:46

Yeni bomba Emre Mor

Fenerbahçe, Abdülkerim’in ardından yurt içinden bir transfere daha hazırlanıyor. Karagümrük’te harika bir sezon geçiren Emre Mor için İstanbul ekibine paranın yanı sıra takasta kullanılabilecek oyuncu listesi sunuldu. Görüşmeler olumlu bir şekilde sürüyor.

Sarı-Lacivertliler, yurt içinden ilk transferi Abdülkerim Bardakçı ile yapmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe ’nin Süper Lig’den ikinci bombası ise Emre Mor olacak gibi görünüyor. Geçen sezon Karagümrük’te çok iyi bir dönem geçiren ve adeta yeniden doğan 24 yaşındaki yıldızla Beşiktaş ve Trabzonspor ile İtalya’dan Fiorentina ilgileniyor. Karagümrük, kiraladığı Emre’yi daha sonra bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattı. Fenerbahçe, İstanbul ekibine başarılı oyuncu için paranın yanı sıra aralarında Lemos, Meyer, Burak Kapacak, Samatta gibi isimlerin olduğu bir takas listesi önerdi. Normalde kulüpler ödenecek paranın daha fazla olmasını ister. Ancak anlaşma gereği ödenecek bonservisin yarısını Emre Mor alacak.

Takas ağırlıklı olabilir

Bu nedenle Karagümrük’ün bu transferde takas ağırlıklı formüle sıcak baktığı belirtildi. Kulüpler arasındaki görüşmelerin olumlu bir şekilde sürdüğü kaydedildi. Emre’nin ise önceliğinin Avrupa’da olduğu, Fiorentina’yı ilk sıraya aldığı kaydedildi. Ancak 24 yaşındaki oyuncunun Fenerbahçeli Ferdi Kadıoğlu’nu sosyal medyadan takibe alması taraftarlar arasında heyecan oluşturdu..

Güncellenme Tarihi : 24.6.2022 09:50

İLGİLİ HABERLER