Asayiş
  • 30.6.2009 17:35

YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ ÇAPKIN'DAN MÜNEVVER AÇIKLAMASI

İstanbul'un yeni Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, 3 Mart'ta başı kesilerek öldürülen ve cesedi bir çöp konteynırında bulunan Münevver Karabulut cinayeti ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İstanbul Valisi Muammer Güler'i ziyaret etti. İkili ziyaret sırasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili sorulara Çapkın, "Münevver Karabulut cinayetini tüm kamuoyu biliyor. Her polis bu sızıyı içinde hissediyor. Her polis Allah korusun kendi çocuğunun katilini arar gibi hareket etmelidir. İstanbul'daki en önemli işlerden birisi, tabii ki hesabını soracağız" dedi.

ÖZEL TİMLER ARIYOR
Vali Güler ise, İstanbul'da son 7-8 yılda 4 bin 200'e yakın cinayetin yüzde 90-95 oranında aydınlatıldığını söyledi. Faili belli olup yakalanmayan iki cinayet olduğuna değinen Vali Güler, "Münevver Karabulut cinayeti de bunlardan bir tanesi ama asli delillerin bir çoğu eldedir. Yakalanması için de çalışmalarımız sürüyor. Özel timler kurduk. Arkadaşlarımız çalışıyorlar. Yakalanacağına olan inancımı saklı tutuyorum" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:34

İLGİLİ HABERLER