Gündem
  • 30.3.2009 14:17

YEREL SEÇİMLERİN EN İLGİNÇ OLAYI...

Eşinin adaylığı iptal edilince aday oldu, kazandı

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, eşinin adaylığı Yüksek Seçim Kurulunca (YSK) iptal edilince DP tarafından İslahiye ilçesinden aday gösterilen Malike Uludağ belediye başkanı oldu.

Alınan bilgiye göre, İslahiye Belediye Başkanı ve DP belediye başkan adayı Mehmet Uludağ'ın adaylığı, AK Parti temayül yoklamasına girdiği gerekçesiyle YSK tarafından reddedildi.

Uludağ'ın adaylığıyla ilgili iptal kararı üzerine, yerine eşi Malike Uludağ, DP'den İslahiye belediye başkanlığına aday gösterildi.

Seçimlere katılan Uludağ, 5881 oy alarak belediye başkanı oldu.

Yüksekokul mezunu olan Malike Uludağ, 4 çocuk annesi ve ev kadını.

-''SEÇMENLERE EŞİYLE BİRLİKTE TEŞEKKÜR ETTİ''-

Malike Uludağ, seçimi önde tamamladığının açıklanmasının ardından eşi Mehmet Uludağ ile birlikte seçim bürosunu ziyaret etti ve seçmenlerine teşekkür etti.

Uludağ, seçim öncesinde, ilçeye otogar, sebze hali, uzay çatılı pazar yerleri, köy ürünleri ve el emeği pazarı yaptıracağı sözünü vermiş, belediyeden alacağı olan kişilerin alacaklarının en kısa zamanda ödeneceğini taahhüt etmişti.

İlçenin su, taziye evi, yaşlılar için dinlenme evi gibi ihtiyaçlarını karşılayacağını ifade eden Uludağ, belediye başkanlığını kazanması halinde çevre, kültür ve eğitimle ilgili projelerini hayata geçireceğini söylemişti.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:40

İLGİLİ HABERLER