Medya
  • 18.6.2016 15:17

Yeter dizisi 24. son bölümde en çok konuşulan sahne!

Yeter dizisi 24. son bölümde heyecan doruktaydı. Perşembe akşamı yayınlanan son bölümde Yekta'nın yeni oyunu Aylin'i iyice çıkmaza sokuyor. İşte Yeter dizisi 24. bölüm..

Yekta'nın Yılmaz ve Handan'a oynadığı oyuna şahit olan Aylin'in tek umudu İdil'dir. Eğer dediği gibi Selçuk'u bulmuşsa Yekta'dan sonsuza kadar kurtulacaklardır. İdil ise Selçuk'un yaşadığını ispatlamak için fotoğraflarını çeker ancak kimseye iletemez. Onu bakımevinden çıkarmaktan başka çaresi yoktur.

Yekta, düğüne çağırmadığı annesinin canını bir kere daha yakınca Aylin dayanamaz ve onunla asla Kanada'ya gitmeyeceğini haykırır. Bu çıkışı Yekta'nın gidiş tarihini öne almasına neden olur. Aylin'in bu açmazdan kurtulmak için artık sadece iki günü vardır. Yekta'yı durdurmanın yolunu ararken Sabri bir fikirle çıkagelir.

YETER SON BÖLÜM İZLE

YETER 24. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YETER 24. BÖLÜM FRAGMANI

YETER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yekta'nın Kanada'ya gitme kararına önce büyük tepki gösteren Aylin; çocukların da hevesli olduğunu görünce fikre ısınmaya başlar. Ancak onları bekleyen hayatın detaylarını keşfettikçe; dehşete kapılır.

Harmanlı ailesinin Kanada'ya yerleşeceği haberi dalga dalga yayılırken; İdil, Yekta yurtdışına çıkmadan Selçuk'u bulmak için kimseye haber vermeden esrarengiz ve tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Son zamanlarda öğrendikleri yüzünden Zahide ve Yılmaz'ın üzerini bir kere daha çizen Yekta; onlara son dersini vermeye hazırlanmaktadır.

Yılmaz ve Handan; bilmeden Yekta'nın yönlendirdiği şekilde hareket ederek oyuna yürürler.Sonuç herkes için hayal kırıklığı olurken; eğlenen tek kişi yine Yekta'dır.

 

YETER DİZİSİNİN KONUSU

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

OYUNCULAR

Pelin Karahan - Aylin
Yurdaer Okur - Yekta
Wilma Elles - İdil
Korel Cezayirli - Uras
Tolga Evren - Yılmaz
Selen Domaç - Filiz
Ayşin Yeşim Çapanoğlu - Handan
Fatih Koyunoğlu - Zafer
Tuğçe Kurşunoğlu - Ebru
Cansu Kurgun - Ada
Mustafa Mert Koç - Mert
Doğan Can Sarıkaya - Kaan
Eliz Neşe Çağın - Duru

Güncellenme Tarihi : 18.6.2016 15:21

İLGİLİ HABERLER