Spor
  • 25.7.2009 02:34

YİĞİDO BİLENİYOR...

Kulüp tesislerindeki dış sahada yapılan antrenman öncesinde, teknik direktör Bülent Uygun futbolcularıyla kısa bir konuşma yaptı. Konuşmanın ardından başlayan idmanda futbolcular, bir süre orta çizginin etrafında koştu ve ısınma hareketleri yaptı. Bazı ısınma hareketlerinde alkışlarla tempo tutan oyuncular, bu hareketlerle idmana neşe kattı.

Çabukluk-çevikliğe yönelik istasyon çalışmasının ardından teknik direktör Uygun, futbolcularına gol ve şut çalışması yaptırdı. İdman, taktik ağırlıklı çift kale maçla devam etti. Antrenmanı Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ile aralarında gurbetçilerin de bulunduğu çok sayıda taraftar takip etti.
Antrenmana, sakatlıkları nedeniyle bir süredir tedavi gören golcü oyuncu Mehmet Yıldız ve orta saha oyuncusu Sezer Badur katılmadı.

Bugünkü çalışmada, sağ ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle dünkü idmana çıkmayan Hayrettin Yerlikaya ile gribal enfeksiyon geçirdiği için idmanı yarıda bırakan Ersen Martin de yer aldı.

Ayrıca sol ayak bileğinden sakatlanan Fransız golcü Yannick Kamanan, takımdan ayrı çalıştı. Saha etrafında bir süre koşan Kamanan'ın durumunun iyiye gittiği, ancak RSC Anderlecht maçında forma giyip giyemeyeceğinin maç günü netlik kazanacağı belirtildi.

Bu arada, Özel Sivas Anadolu Hastanesi'nin pazarlama ve tanıtım sorumlusu Canan Demirci tesislere gelerek, idmanı izleyen Fikret Ünsal'a, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla çiçek ve lokum takdim etti. Ünsal, Demirci'ye teşekkür etti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:07

İLGİLİ HABERLER