Spor
  • 9.10.2008 00:56

YİĞİDOLAR ANTALYA'DA!..

Turkcell Süper Ligi'nin güçlü takımlarından Sivasspor, Antalya Belek'teki Sueno Hotel'de kampa girdi. Öğleden sonra Belek'e gelen Sivassporlu futbolcular, akşam saatinde antrenör Esat Karaberberoğlu nezaretinde otelin sahasında ilk antrenmanını yaptı.
Antrenör Esat Karaberberoğlu, bu akşamki antrenmana milli takımlarda bulunan Mehmet Yıldız, Diallo ve Petko ile yurt dışında bulunan ve yarın gelecek Sezer Balili ile Ömer'in katılamadığını bildirdi. Karaberberoğlu, kamp süresince Antalya'da düzenlenecek Antalya Cup Turnuvasına katılacaklarını ve bu turnuvada iki maç yapacaklarını belirterek, şunları söyledi: ''Turnuva 12 Ekim Pazar günü sona erecek. Turnuvadaki son maçımızı yaptıktan sonra Sivas'a döneceğiz. Bu kamp boyunca sakat ve cezalı olan oyuncularımızın antrenman eksikliğini gidereceğiz. Ayrıca Brezilya ve Tunus birinci liginde oynayan 26 yaşındaki Brezilyalı santrafor Kauhe Rodrigez ile İsveç'te top oynayan ve babası Türk olan 19 yaşındaki Robert Talay'ı kamptta deneyeceğiz. Eğer beğenirsek devre arasında bu iki oyuncuyu kadromuza katacağız.''
Sıvassporlu futbolcular bu akşamki antrenmanda 20 dakika düz koşunun ardından yarım sahada çift kale maç yaptı. Takım, yarın, Antalya'ya gelecek olan teknik direktör Bülent Uygun nezaretinde iki antrenman yapacak.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:36

İLGİLİ HABERLER