Spor
  • 14.8.2009 00:10

YILDIRAY BİLMECESİ?..

Beşiktaş'ın hem maliyeti, hem de camiadan gelen tepkiler gerekçesiyle transferinden vazgeçtiğini bildirdiği Yıldıray Baştürk'le ilgili bugün Bild gazetesi yeni bir iddia ortaya attı. Gazete, Yıldıray'ın bir hafta içinde Beşiktaş'a imza atacağını ileri sürdü.

Bild gazetesi Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in Stuttgart Klubüyle yaptığı ilk görüşmelerde olumsuz sonuç almasına rağmen birkaç gün içinde Almanya'ya geleceğini ve Stutgart ile masaya oturacağını yazdı.

Gazete, Yıldıray'ın da Beşiktaş'ta oynamaya sıcak baktığını belirterek, "Kulüplerin anlaşması durumunda Türkiye'ye gidebilirim" dediğini bildirdi.

Siyah beyazlı takım Antalyaspor maçının hazırlıklarını da sürdürüyor. Sağ arka adalesinde ödem olduğu için çalışmalara katılamayan Yusuf'un durumu ise hala belirsizliğini koruyor. Yusuf'un kesin durumunun pazar günü belli olacağı açıklandı.

Bu arada Muğla'da geçirdiği ani rahatsızlık nedeniyle yaşama gözlerini yuman, Beşiktaş kongre üyesi Aykut Oray, Altunizade İlahiyat Fakültesi Camii'ndeki cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER