Spor
  • 8.8.2009 16:55

YILDIRAY'IN MENAJERİNDEN BEŞİKTAŞ'A ŞOK!..

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli'nin dün oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yaptığı " Türk pasaportlu bir 10 numara ile 2 gün içinde anlaşabiliriz" açıklaması sonrasında bu ismin Yıldıray Baştürk olacağı iddia edilmişti. Stuttgart forması giyen milli futbolcunun önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği ve Beşiktaş ile sözleşme imzalanması konuşulurken, futbolcunun menajer Reza Fazali DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

İranlı menajer Fazeli, Yıldıray'a geçmiş yıllarda olduğu gibi yine bu sezon önceside Türkiye'den teklifler geldiğini ancak son günlerde Beşiktaş Kulübü ile bir temasları olmadığını söyledi. Yıldıray'ın geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar sonrasında gerçek performansını ortaya koyamadığının altını çizen Fazeli, Yıldıray'ın bu sezon Stuttgart forması ile başarı sağlamak istediğini belirtti.

Reza Fazeli Yıldıray'ın Stuttgart Kulübü ile 2010 yılına kadar sözleşmesi olduğunun da söylerken, şu an için Alman kulübünün milli futbolcu için bonservis bedeli belirlemediğini belirtti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:52

İLGİLİ HABERLER