Spor
  • 28.10.2005 20:00

YILDIRIM DEMİRÖREN'DEN AZİZ YILDIRIM'A TEPKİ...

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Beşiktaş'ı söz düellosu ortamına sokmak istediğini söyledi.


Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Sayın Aziz Yıldırım, dün yaptığı basın açıklamasında her zamanki gibi yine dayanamayarak konuşmasının bir bölümünde Beşiktaş'ımızı tasvip etmediğimiz söz düellosu ortamına sokmak istemiştir. Eğer, Sayın Özhan Canaydın bir haksızlığın önüne geçmeyi düşündüyse bile, olgun bir spor adamı gibi davranmıştır. Bu bakımdan kendisine teşekkür ederiz. Aynı koşullarda benim de bütün kulüpler için aynı şekilde davranacağımı özellikle belirtmek isterim. Bizler Türk futbolunda kitlelere hitap eden ve birlik beraberliği savunan kişiler olarak, yaptığımız ve yapacağımız hareketlerde topluma örnek olmak durumundayız" dedi.


Türk futbolunun her zamankinden daha fazla sükunete, sağduyulu ve basiretli davranışlara ihtiyacı olduğunu belirten Demirören, "Her platformda tehditkar ve agresif davranışlar içinde bulunmak ve karşınızdakileri de böyle bir ortama çekmeye çalışmak, hiç de doğru bir davranış biçimi değildir. Kamuoyu artık bu tür davranışlardan usandı, onun için bizler böyle oyunlara gelmeyeceğiz" diye konuştu.


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın çeşitli vesilelerle ve şüpheci bir üslupla konuştuğunu dile getiren Demirören, "'Şu kişi şurada şunu yapmış mıdır?, Bu kişi burada şunu söylemiş midir?' gibi ifadeler kullanarak sorular sormaktadır. Ben de şimdi net bir şekilde soruyorum, geçen sezon Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a 4-3 yenildiği maçtan bir gece önce, gecenin bir yarısında Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun hangi üst düzey yöneticisi ile nerede birlikteydi?" şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:47

İLGİLİ HABERLER