Spor
  • 30.5.2006 16:58

YILDIRIM'A ŞEN DESTEK

İSMAİL KAMİT - EYÜP TURAN
İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Ali Şen, 100. yılda Fenerbahçe Kulübü başkanının adının Aziz Yıldırım olduğunu söyledi.


Eski başkanlardan Ali Şen, Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ile Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yemekte biraraya geldi. Toplantı sonrası açıklamada bulunan Ali Şen, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye büyük hizmetlerde bulunduğunu belirterek, "Bu kulüpte taş taş üzerine koyanların her zaman başımızın üzerinde yeri olduğunu söyledik. Taraftarlar Ali Şen'i çok sevdi, Aziz Yıldırım'ı 10 kere daha fazla sevdi. Bu kadar insan yürüyor, bu kadar insan ağlıyor. Aziz Yıldırım'a muhalif olanlar bile Fenerbahçe'nin 100. yılında Aziz Yıldırım'ı başkan olarak görmek istiyor. Ben de Fenerbahçe camiasına yaptığı hizmetlerin devamı yönünde 100. yılda Aziz Yıldırım'ın görevini sürdürmesi gerektiğini söyledim. Aziz Yıldırım'ın karşılaşacağı sorunların önüne biz çıkarız. Ona yapılacak hücumları karşılarız. Aziz Yıldırım'ın bugüne kadar yaptığı hizmetleri hiçbirimiz yapmadık. 100. yılda Aziz başkanla Fenerbahçe daha büyük başarılar kazanacaktır. Fenerbahçe, en kısa zamanda Atatürk Havalimanı'na Avrupa Şampiyonu olarak inecektir" ifadelerini kullandı.


100. yılında Fenerbahçe başkanının adının Aziz Yıldırım olduğunu söyleyen Ali Şen, "Şampiyonluğu kaybettik. Bunlar futbolda olağan şeyler. Galatasaray şampiyon oldu, kendileri de beklemiyordu bu şampiyonluğu. Adaylık için ismi geçen Mehmet Ali Aydınlar, Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın görevine devam etmesini istiyor. Bu sese kulak vermesini istedim. Kendi başına karar verme hakkı yoktur. Sadettin Saran'ın adaylığı ile ilgili sorulara tebessümle karşıladım. Fenerbahçe ciddi bir kulüptür, sıradan bir kulüp değildir. 100. yılda Fenerbahçe başkanın adı Aziz Yıldırım'dır" diye konuştu.


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ise "Bu kararı alırken bazı düşüncelerimiz vardı. Bundan sonra bir arkadaşın gelip 100. yılda vizyonu değiştirmesi gerekir diye yine söylüyorum. Gelecek noktada benim olmam gerekirse yine düşünürüm" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:06

İLGİLİ HABERLER