Spor
  • 2.7.2009 00:04

YILDIRIM'DAN KARTAL'A TOPUZ GÖNDERMESİ!..

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş’a Mehmet Topuz transferi nedeniyle göndermede bulundu.Başkan Yıldırım, “Futbolcuya forma giydirme acemiliğini yapanlar, Mehmet Topuz’un ‘Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak’ sloganı yazılı şapkayı giyerek attığı imzanın ardından doğruyu görmüşlerdir” şeklinde konuştu...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Beşiktaş’a Mehmet Topuz transferi nedeniyle göndermede bulundu. Kulüp dergisinin temmuz sayısındaki yazısında Yıldırım, “Mehmet Topuz transferinde kulübümüz; bir transferin nasıl yapılacağını herkese göstermiş.

Bu önemli transferi gerçekleştirerek de büyüklüğünü bir kez daha dosta düşmana kabul ettirmiştir. Rekabetin verdiği heyecanla futbolcuya forma giydirme acemiliğini yapan ebedi dostlarımız, günün sonunda futbolcunun ‘Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak’ sloganı yazılı şapkayı giyerek attığı imzanın ardından, doğruyu anlamışlardır” ifadelerini kullandı.

HERKES GURUR DUYACAK

Bu sezonki tüm transferlerinin, camianın beklentileri doğrultusunda gerçekleştirildiğini kaydeden Yıldırım, “Her şeyi daha iyi, daha başarılı, daha güçlü bir Fenerbahçe yaratmak adına yaptık, yapıyoruz. Her Fenerbahçeli'nin gurur duyacağı, izlerken keyif alacağı bir takımı yaratmak için çaba harcıyoruz. Futbol takımımızın bu düşüncemizi gerçekleştirecek bir çehreye bürüneceğine inanıyoruz” dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:32

İLGİLİ HABERLER